Mat: Kokkelandslaget holder gullnivå
Historisk arkiv
Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II
Utgiver: Landbruks- og matdepartementet
Nyhet | Dato: 21.10.2008
Mat: Det Norske Kokkelandslaget leverte en prestasjon til gull i kaldmat under Culinary Olympics i Erfurt i Tyskland. Onsdag blir det klart hvordan de 11 klarer seg i konkurransen blant 40.
Mat: Det Norske Kokkelandslaget leverte en prestasjon til gull i kaldmat under Culinary Olympics i Erfurt i Tyskland. Onsdag blir det klart hvordan de 11 klarer seg i konkurransen blant 40.
Mandag konkurrerte Kokkelandslaget i kategorien kaldmat bord. Prestasjonen stod til gull i alle tre kategorier.
I alt var det 12 menyer som ble presentert med alt fra: forretter, vegetar, tre rettere, desserter og peitit fourer. Landbruks- og matminister Lars Peder Brekk er imponert over den norske innsatsen og heier landslaget videre til varmmatkonkurransen onsdag. - Kokkelandslagets innsats er svært inspirerende for alle som arbeider med norsk mat og matkultur, sier Brekk. Manager Sven Erik Renaa er særdeles fornøyd. - Det har vi arbeidet mot, og 3 gull er viktige å ha med i den videre konkurransen, sier Renaa. Han har hele tida vært klar på at målet er å stikke av med seieren i hele konkurransen. Danmark fikk i går tre gull på sitt kaldmatbord, det samme fikk Kanada i dag. Konkurransen er tett, og det er små marginer i teten. Culinary Olympics avsluttes onsdag. Premieutdeling er torsdag. |
Mat: Kokkelandslaget har konkurrert i kategorien kaldmat med hele 12 menyer. Foto: Det norske kokkelandslaget. |
Mat: Det Norske Kokkelandslaget leverte en prestasjon til gull i kaldmat under Culinary Olympics i Erfurt i Tyskland. Onsdag blir det klart hvordan de 11 klarer seg i konkurransen blant 40.