Historisk arkiv

Statsministeren til Trøndelag 7. og 8. september

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Statsministerens kontor

Priv. til red.

Som en del av ”Samarbeid for arbeid”-prosjektet besøker statsminister Jens Stoltenberg, kunnskapsminister Kristin Halvorsen og kommunal- og regionalminister Liv Signe Navarsete Nord- og Sør-Trøndelag 8. september.

Landbruks- og matministeren, næringsministeren og fiskeri- og kystministeren deltar på deler av programmet.

Statsministeren ankommer Trøndelag på ettermiddagen 7. september, og deltar på et arrangement i regi av Malvik Arbeiderparti på kvelden.

Program for 8. september:

Kl. 08.30: Jens Stoltenberg, Liv Signe Navarsete og Lars Peder Brekk spiser frokost på Ree gård i Stjørdal i Nord-Trøndelag. Der møter de lokale matprodusenter.

Kl. 09.45: Jens Stoltenberg, Kristin Halvorsen og Liv Signe Navarsete deltar på gjenåpning av Flatåsen skole i Trondheim.

Kl. 10.50: Jens Stoltenberg, Kristin Halvorsen, Liv Signe Navarsete og Trond Giske besøker NTNU i Trondheim. Der blir de møtt av rektor ved NTNU, Torbjørn Digenes, og konsernsjef i SINTEF, Unni Steinsmo. 

Kl. 12.00: Stoltenberg, Navarsete og Halvorsen markerer åpningen av NTNUs 100-årsjubileum i Tordenskioldsparken i Trondheim sentrum.

Kl. 13.15: Stoltenberg, Halvorsen og Navarsete besøker fiskeribedriften SalMar på Frøya sammen med fiskeri- og kystminister Lisbeth Berg-Hansen.

Det er tilrettelagt for at pressen kan sende materiale fra Frøya. Reisetid fra Trondheim til Frøya er om lag tre timer. De som ønsker plass på felles transport må gi tilbakemelding på smkinfo@smk.dep.no senest mandag 6. september. 

Kl. 16.30: Statsministeren er vert for en mottagelse på Rockheim i Trondheim. Representanter for næringsliv, arbeidsliv, politikk og utdanning er invitert. Arrangementet er åpent for presse.

Pressekontakter

For statsminister Jens Stoltenberg: statssekretær Mina Gerhardsen, telefon 918 52 986 og kommunikasjonssjef Trude Måseide, telefon 957 26 510.

For kunnskapsminister Kristin Halvorsen: statssekretær Roger Sandum, telefon 932 55 954.

For kommunal- og regionalminister Liv Signe Navarsete: statssekretær Guri Størvold, telefon 915 50 596.

For næringsminister Trond Giske: kommunikasjonssjef Mette Fossum-Beyer, telefon 950 60 052

For fiskeri- og kystminister Lisbeth Berg-Hansen: kommunikasjonsrådgiver Halvard Wensel, telefon 971 80 784. 

For landbruks- og matminister Lars Peder Brekk: kommunikasjonssjef Ottar Løvik, telefon 481 40 477.