Historisk arkiv

Vil du bidra til ”Mersmak for eldre ganer”?

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Landbruks- og matdepartementet

Matminister Trygve Slagsvold Vedum inviterer kjøkkenpersonell og ansatte som anretter maten på syke- og aldershjem til inspirasjonsdag i Harstad, Stavanger Bergen og Trondheim. Vedum ønsker mer matglede og økt matlyst for alle beboere på institusjonene.

Matminister Trygve Slagsvold Vedum inviterer kjøkkenpersonell og ansatte som anretter maten på syke- og aldershjem til inspirasjonsdag i Harstad, Stavanger, Bergen og Trondheim. Vedum ønsker mer matglede og økt matlyst for alle beboere på institusjonene.

Vedum ønsker mer matglede og økt matlyst for alle beboere på syke og aldershjem. Kokkelandslaget gir tips om bla. tilberedning av mat, smakfullt og spennende tilbehør og hvordan få tallerkenrettene til å se innbydende ut. Fra kokkelandslaget deltar kokk Øyvind B. Dalelv på kurset i Harstad, kokk Geir Magnus Svae i Bergen og Stavanger og kokk Christer Rødseth i Trondheim.

Kurset i Harstad

Tid:  23. april fra kl 9 til 15.
Sted: Rå videregående skole avd for restaurant og matfag, Borknes, Kirkeveien 1, Harstad.
Frist for påmelding: 17. april.

Kurset i Stavanger

Tid: 30. april fra kl 9 til 15.
Sted: Godalen videregående skole, Østre Ring 55, 4015 Stavanger
Frist for påmelding: 23. april.

Kurset i Bergen

Tid: 13. mai fra kl 9 til 15.
Sted: Matforum hos Toro, Nøstegaten 58, Bergen
Frist for påmelding: 6. mai.

Kurset i Trondheim

Sted: Strinda vgs. avdeling Ladejarlen
Tid: 16. mai kl. 9-15
Frist for påmelding: 13. mai

Påmelding til matgledekurs@lmd.dep.no.

Tilsvarende kurs i Oslo ble raskt fulltegnet, så meld din interesse tidlig. 

Kontakt for mer informasjon er:
Stine Sem, Landbruks- og matdepartementet (tlf 22 24 91 19/97 70 49 56) og
Jill Skiftun, Norges Kokkemesteres Landsforening (tlf 51 87 47 44/48 09 24 98).

kyllingfilet jordbær- og mangosalsa
Kyllingfilet jordbær- og mangosalsa (Foto: matprat.no)