Historisk arkiv

Brekk til Inderøya

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Landbruks- og matdepartementet

Landbruks- og matminister Lars Peder Brekk besøker mandag 9. august Røra Fabrikker og Hoff Sundnes Brenneri på Inderøya. Deretter besøker han ØynaParken, som deltar i spisestedkonkurransen Ganefart 2010.

Landbruks- og matminister Lars Peder Brekk besøker mandag 9. august Røra Fabrikker og Hoff Sundnes Brenneri på Inderøya. Han besøker deretter ØynaParken, som deltar i spisestedkonkurransen Ganefart 2010.

Røra Fabrikker foredler frukt og bær og produserer saft, juice og syltetøy. Hoff Sundnes Brenneri på Inderøy produserer potetchips, tørket potetmos (flakes og granulat), potetmel og sprit. I tillegg er det kornmottak og kraftfôrproduksjon ved fabrikken. ØynaParken har sommeråpen restaurant med gardsmat, og tilbyr aktiviteter og selskapslokaler. ØynaParken er ett av hittil 145 serveringssteder som konkurrerer om å bli Norges beste serveringssted langs veien i Ganefart 2010.

Program

Kl 10.00-11.00  

Besøk ved Røra fabrikker.
Omvisning i fabrikken og orienteringer ved daglig leder og salgsdirektør Olav Gjeset.
Besøksadresse: Stasjonsvegen 21, 7670 Inderøy.

Kl 12.00-14.00   Besøk ved Hoff Sundnes Brenneri.
Omvisning i fabrikken og orienteringer ved fabrikksjef Jan H. Johansen.
Besøksadresse: HOFF SA Sundnes, Risan 6, 7670 Inderøy.

Kl 14.30-15.30   Ganefart 2010. Besøk ved ØynaParken sammen med leder for Bygdekvinnelaget Kathrine Kleveland.
Besøksadresse: Øynaparken, 7670 Inderøy.
 

Pressen er velkommen med på besøkene.

Ganefart landet rundt
I år skal det for tredje gang foretas en kåring av landets ”beste” veikro. Det skjer gjennom konkurransen Ganefart 2010. Alle kan gjennom en sms til 400 38 380 gi navn og begrunnelse for egne kandidater. Pr 3. august 2010 var det hittil kommet inn over 1000 tips på serveringssteder til konkurransen. Øynaparken er en av 145 serveringssteder er som hittil påmeldt i konkurransen Ganefart. Kåringen skjer via regionale juryer til en nasjonal jury, som kårer en vinner i oktober. Fristen for å melde seg på er 20. august.

Landbruks- og matminister Lars Peder Brekk besøker mandag 9. august Røra Fabrikker, Hoff Sundnes Brenneri og ØynaParken på Inderøya.

Forsidefoto: Torbjørn Tandberg.