Nett-TV


Velkommen til Nett-TV på regjeringen.no. Her kan du følge med på direkteoverføringer av pressekonferanser og andre arrangementer fra regjeringen og departementene. Tidligere overføringer er tilgjengelige for publikum og kan avspilles i opptak. På denne siden får du en oversikt over kommende og tidligere overføringene. Skulle det oppstå problemer kan du benytte vår hjelpeside

Kommende sendinger:

Nett-TV: Pressemøte

Sendingen starter 03.09.14 kl. 14:00

Kommunal- og moderniseringsminister Jan Tore Sanner og samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen orienterer og svarer på spørsmål om kompensasjonstiltak som følge av endring av den differensierte arbeidsgiveravgiften.

Nett-TV: Nasjonal strategi for kompetanse

Sendingen starter 04.09.14 kl. 14:00


Tidligere sendinger:

Nett-TV: Seminar om produktivitet i offentlig sektor

Oppdatert informasjon om trusselbildet

Pressekonferanse med justis- og beredskapsminister Anders Anundsen, PST-sjef Benedicte Bjørnland og politidirektør Odd Reidar Humlegård.

Pressekonferanse om mulig trussel

Nett-TV: Markering av treårsdagen for 22. juli

Nett-TV: Pressekonferanse om havbruk

Fiskeriminister Elisabeth Aspaker inviterer til pressekonferanse om havbruk.

Nett-TV: Næringsministeren presenterer eierskapsmeldingen

Nett-TV: Halvårlig pressekonferanse 18. juni

Statsminister Erna Solberg inviterer til halvårlig pressekonferanse i regjeringens representasjonsanlegg i Parkveien 45.

Nett-TV: Pressekonferanse om reformen fritt behandlingsvalg

Statsminister Erna Solberg, finansminister Siv Jensen og helse- og omsorgsminister Bent Høie holder pressekonferanse der de presenterer innholdet i reformen fritt behandlingsvalg.

Nett-TV: Besøk på Brannfjell skole 13. juni kl. 11.15

Statsministeren og utenriksministeren besøker Brannfjell skole i Oslo. Tema for besøket er regjeringens satsing på utdanning i utviklingspolitikken.

Se alle tidligere sendinger...