Nett-TV


Velkommen til Nett-TV på regjeringen.no. Her kan du følge med på direkteoverføringer av pressekonferanser og andre arrangementer fra regjeringen og departementene. Tidligere overføringer er tilgjengelige for publikum og kan avspilles i opptak. På denne siden får du en oversikt over kommende og tidligere overføringene. Skulle det oppstå problemer kan du benytte vår hjelpeside

Kommende sendinger:

Nett-TV: Allmøte om arbeidsformer i fremtidig regjeringskvartal

Sendingen starter 23.04.2014 kl.10.00

Kommunal- og moderniseringsdepartementet inviterer alle ansatte i departementene og Departementenes sikkerhets- og serviceorganisasjon til allmøte om arbeidsformer i fremtidig regjeringskvartal.

Møte på Litteraturhuset: Utdanning øverst på den globale dagsorden

Sendingen starter onsdag 23. april kl. 12:00

Litteraturhuset i Oslo onsdag 23. april: Møte om global utdanning med utenriksminister Børge Brende, FNs spesialutsending for global utdanning, Gordon Brown, assisterende generalsekretær for Redd Barna Norge, Yngve Seierstad Stokke, og juniorrådgiver i Plan Norges ungdomsgruppe (Uro), Alexandra Kensland Letelier.


Tidligere sendinger:

Nett-TV: Pressekonferanse om Statens pensjonsfond

Finansminister Siv Jensen la fram fredag 4. april 2014 stortingsmeldingen om forvaltningen av Statens pensjonsfond i 2013.

Nett-TV: Pressekonferanse med Erna Solberg og Jens Stoltenberg

I anledning utnevnelsen av ny generalsekretær i NATO møter statsminister Erna Solberg og Jens Stoltenberg pressen i regjeringens representasjonsanlegg.

Nett-TV: Ekspertutvalget for kommunereform presenterer første delrapport

Kommunal- og moderniseringsminister Jan Tore Sanner tar i mot første delrapport fra ekspertutvalget for kommunereform. Leder for ekspertutvalget Signy Irene Vabo, professor i statsvitenskap ved Høgskolen i Oslo og Akershus, presenterer rapporten.

Nett-TV: Dialogmøte om veien frem til lavutslippssamfunnet

Nett-TV: Lost in the supermarket 2014

For tredje gang inviterer Framtidens byer til det åpne seminaret Lost in the Supermarket.

Nett-TV: OECD-landrapport 2014

Organisasjonen for økonomisk samarbeid og utvikling (OECD) la fram sin rapport om norsk økonomi onsdag 5. mars.

Nett-TV: 1814 - regjering og sentralforvaltning blir til

I år feirer vi at departementene er 200 år. Jubileet skal markeres med flere arrangementer. Det første er et lunsjforedrag for de ansatte i departementene.

Nett-TV: Presentasjon av kvalitetssikringsrapport om regjeringskvartalet

Dovre Group AS og Transportøkonomisk Institutt overleverer og presenterer rapporten ”Fremtidig regjeringskvartal” til kommunal- og moderniseringsminister Jan Tore Sanner mandag kl. 11.30. Pressen er velkommen.

Nett-TV: Seminar om Europeisk IKT-politikk

EU-topp Robert Madelin kommer til Norge for å fortelle hvorfor IKT-politikken står øverst på dagsorden i EU. Hva kan Norge lære av EUs Digitale agenda? Og hva kan Europa lære av Norge?

Nett-TV: Hvordan kan grønn vekst fornye Norge?

Klima- og miljøminister Tine Sundtoft inviterer til idédugnad med ledere fra næringsliv og finansmiljøet om hvordan Norge kan komme i gang med det grønne skiftet.

Se alle tidligere sendinger...