Nett-TV


Velkommen til Nett-TV på regjeringen.no. Her kan du følge med på direkteoverføringer av pressekonferanser og andre arrangementer fra regjeringen og departementene. Tidligere overføringer er tilgjengelige for publikum og kan avspilles i opptak. På denne siden får du en oversikt over kommende og tidligere overføringene. Skulle det oppstå problemer kan du benytte vår hjelpeside

Kommende sendinger:

Nett-TV: Presentasjon av ekspertgruppens rapport om investeringer i kull og petroleumsselskaper

Sendingen starter 03. desember 2014 kl.12:00

Finansdepartementet inviterer til pressekonferanse med presentasjon av rapporten fra ekspertgruppen om Statens pensjonsfond utlandsinvesteringer i kull og petroleumsselskaper. Leder av ekspertgruppen Martin Skancke overrekker rapporten til finansminister Siv Jensen.

Nett-TV: Skatteutvalget presenterer sin rapport

Sendingen starter 02.desember 2014 kl.10:00

2. desember presenterer Skatteutvalget sine anbefalinger til Finansdepartementet. Leder av utvalget, Hans Henrik Scheel, overrekker utredningen "NOU 2014: 13 Kapitalbeskatning i en internasjonal økonomi" til finansminister Siv Jensen.

Nett-TV: 200-årsjubileum

Sendingen starter 28. november kl.12

Kunnskapsdepartementet markerer 200 år den 28. november 2014. 12 tidligere statsråder og sittende kunnskapsminister er med på feiringen. Markeringen skjer på Universitetsbiblioteket på Universitetet i Oslo, Georg Sverdrups hus, auditorium 1.

Nett-TV: Nasjonal IA-konferanse 2014

Sendingen starter 27.11.2014, kl. 09:00

Arbeids- og sosialdepartementet og partene i arbeidslivet inviterer til den første nasjonale IA-konferansen i denne avtaleperioden. Se konferansen i direkteoverføring her fra kl 09:00 torsdag 27. november.


Tidligere sendinger:

Nett-tv: Pressekonferanse - konferanse om kvinners rettigheter i Afghanistan

Søndag 23. november er Norge vertsland for en konferanse for å styrke kvinners stilling i Afghanistan. Kl. 10.45 kan du følge et pressemøte fra konferansen direkte på nett-tv.

Nett-tv: Afghan Women' Rights and Empowerment

Søndag 23. november er Norge vertsland for en konferanse for å styrke kvinners stilling i Afghanistan. Konferansen finner sted i Oslo og kan følges direkte på nett-tv fra klokka 9.

Nett-TV: Fremtidens skole, konferansedag 2

Ludvigsen-utvalget har invitert til konferanse om Fremtidens skole, og innleggene vil overføres her på nett-tv. Følg med!

Nett-TV: Fremtidens skole, konferansedag 1

Ludvigsen-utvalget har invitert til konferanse om Fremtidens skole, og innleggene vil overføres her på nett-tv. Følg med!

Nett-TV: Pressekonferanse Prioriteringsutvalget legger frem sin utredning

Prioriteringsutvalget overleverer onsdag 12. november sin utredning om prioritering i helsetjenesten til helse- og omsorgsminister Bent Høie.

Nett-TV: Pressemøte med Sveriges statsminister Stefan Löfven

Nett-TV: Språkdagen 2014 - «Sett ord på jobben!»

Språkdagen er en årlig konferanse som setter søkelys på språk og språkbruk i samfunnet. Språkdagen arrangeres av Språkrådet tirsdag 18. november kl. 10.00-15.30.

Nett-tv: Pressekonferanse om havbruk

Nett-TV: Konferanse mot radikalisering og voldelig ekstremisme 2014

Nett-TV: Nasjonal ehelse-konferanse, Dag 1

Se alle tidligere sendinger...