Matstreif mot nye høyder

Matstreif er Norges største matfestival. I år utvider festivalen sitt areal betydelig og flere hundre tusen mennesker kan få oppleve unik norsk mat fra sjø og land.

Matstreif er Norges største matfestival. I år utvider festivalen sitt areal betydelig og  flere hundre tusen mennesker kan få oppleve unik norsk mat fra sjø og land.

Når:
Fredag 12. september
Lørdag 13. september

Hvor:
Rådhusplassen, Oslo
Aker Brygge
Tjuvholmen

På Matstreif kan publikum smake seg gjennom Norge og få innblikk i spennende norsk mat og matkultur. I 2013 opplevde arrangørene stor entusiasme og matglede hos rundt 160 000 besøkende og vel 180 utstillere. I år kan tallet bli langt større fordi Matstreif utvider sitt areal betydelig. Det er inngått en avtale med Aker Brygge og Tjuvholmen  – Oslos kanskje mest innovative restaurantmiljø. Det vil løfte den kulinariske profilen ytterligere og gi mye, unike muligheter.

Første gang festivalen ble arrangert var i 2005. Som tidligere blir det et variert spekter av spennende mat- og drikkeopplevelser. Her kan publikum smake, kjøpe, lære, konkurrere og la seg underholde. Festivalen får besøk av landets fremste kokker og arrangerer kurs både for barn og voksne.

Det er Innovasjon Norge som er arrangør av Matstreif i samarbeid med Landbruks- og matdepartementet og Nærings- og fiskeridepartementet.

Matstreif på Rådhusplassen
I fjor fant 160 000 besøkende veien til Matstreif på Rådhusplassen. I år utvides festivalarealet betydelig og gir rom for langt flere utstillere og gjester.  (Foto: Jon Marius Nilsson/Innovasjon Norge)
Til toppen