Aktuelt

Nyheter

 • Forlenget oppdrag for det norske medisinske teamet i Hellas

  Pressemelding Dato: 22.09.2020

  Det norske medisinske teamet som reiste til Hellas 14. september for å bistå etter brannen i flyktningleiren Moria på Lesvos, forlenger sitt oppdrag med tre uker, til 26. oktober. Norge bidrar også med materiell som telt, biler, tilhengere og modul for smittevern til området.

 • Reglene om tilbakegående merverdiavgiftsoppgjør endres

  Nyhet Dato: 22.09.2020

  Pandemien har gitt et tregere leiemarked for utleiere. Som et midlertidig tiltak utvides utleiefristen for å ha rett til tilbakegående avgiftsoppgjør fra seks til tolv måneder.

 • Justis- og beredskapsminister til Oslo politidistrikt

  Pressemelding Dato: 22.09.2020

  Monica Mæland (H) vitjar i morgon, onsdag 23. september, Oslo politidistrikt. Kampen mot vald mot kvinner og barn er jobb nummer éin for Mæland. Under besøket ynskjer ho å vite meir om kriminalitetsutfordringane i hovudstaden, og korleis distriktet jobbar med vald i nære relasjonar. I tillegg vil justisministeren få informasjon om politidistriktet og førebyggjande politiarbeid.

 • Samferdselsministeren til Innlandet og Vestland 23.-24. september

  Pressemelding Dato: 22.09.2020

  Samferdselsminister Knut Arild Hareide skal mellom anna på vegopning på E16 Filefjell, signere byvekstavtale med Bergensområdet og delta på folkemøte om E16 Bergen-Voss. Presse er invitert til alle delar av programmet, men må av smittevernomsyn melde seg på.

 • Bodø lufthamn: Samtidig flytting av terminal og rullebane skal liggje til grunn for vidare planlegging

  Pressemelding Dato: 22.09.2020

  - Vi har full framdrift i planlegginga av flytting av Bodø lufthamn. Prosjektet går no inn i ein forprosjektfase, som skal ta utgangspunkt i ei samtidig flytting av terminalen og rullebana. Ei slik flytting vil medverke til ei positiv byutvikling i Bodø og gi gode ringverknader i heile regionen, seier samferdselsminister Knut Arild Hareide.

 • Nett-tv Koronasituasjonen: Pressekonferanse med justisministeren og helseministeren

  Pressemelding Dato: 22.09.2020

  Invitasjon til pressekonferanse i morgon, onsdag 23. september klokka 1400, med justis- og beredskapsminister Monica Mæland og helse- og omsorgsminister Bent Høie.

Flere nyheter

Taler og innlegg

Flere taler og ytringer

Nett-tv

Flere sendinger

Svar til Stortinget

Stortingsrepresentantene kan stille muntlige eller skriftlige spørsmål til medlemmer av regjeringen for å få informasjon om bestemte saker og kartlegge regjeringens holdninger til aktuelle politiske spørsmål. Det er vanligvis spørretime hver onsdag.

Offisielt fra statsråd

Når Regjeringen fatter beslutninger som samlet kollegium, skjer det som Statsrådet under Kongens ledelse. Statsrådets møter holdes vanligvis på Slottet hver fredag.

Kalender

Her vises kalenderhendelser for politisk og administrativ ledelse. Du kan avgrense på departement, person og tidsrom.