Aktuelt

Nyheter

 • 1,75 milliarder til lokale virksomheter i kommunene

  Pressemelding Dato: 25.02.2021

  Stortinget bevilger 1,75 milliarder kroner til kommunene, slik at de kan kompensere lokale virksomheter som er rammet av nasjonale eller lokale smitteverntiltak. Nå er fordelingen til kommunene klar

 • Vil flere unge kvinner satse på landbruket?

  Nyhet Dato: 25.02.2021

  Vil unge kvinner satse på landbruket? Valg av utdanning, likestilling og ønsker for fremtiden i landbruket skal Olaug Bollestad diskutere med unge kvinner som tar landbruksrelevant utdanning på videregående skole.

 • Syv søkere til areal i 25. konsesjonsrunde

  Pressemelding Dato: 25.02.2021

  Olje- og energidepartementet har mottatt søknader fra syv selskaper om å få tildelt nytt leteareal i 25. konsesjonsrunde.

 • Utlysning av TFO 2021 sendt på høring

  Pressemelding Dato: 25.02.2021

  Olje- og energidepartementet har i dag sendt forslag til utlysning av konsesjonsrunden TFO 2021 (tildeling i forhåndsdefinerte områder) på offentlig høring.

 • 40 millioner til innvandrerinfo

  Nyhet Dato: 25.02.2021

  Stortinget har vedtatt 40 millioner kroner til organisasjoner som skal spre informasjon til innvandrere. – Jeg er glad for at det nå kommer 20 millioner kroner ekstra på toppen av de 20 millionene som ble vedtatt før jul. Frivillige organisasjoner spiller en viktig rolle for integreringen og som kanal for å nå innvandrerbefolkningen med informasjon om korona, sier kunnskaps- og integreringsminister Guri Melby.

 • VM i langrenn 2021: Gratulasjoner fra statsministeren

  Nyhet Dato: 25.02.2021

  Ski-VM i nordiske grener arrangeres i Oberstdorf i Bayern i Tyskland fra 24. februar til 7. mars 2021. Her publiserer vi statsminister Erna Solbergs gratulasjoner til de norske medaljevinnerne.

Flere nyheter

Taler og innlegg

Flere taler og ytringer

Nett-tv

Flere sendinger

Svar til Stortinget

Stortingsrepresentantene kan stille muntlige eller skriftlige spørsmål til medlemmer av regjeringen for å få informasjon om bestemte saker og kartlegge regjeringens holdninger til aktuelle politiske spørsmål. Det er vanligvis spørretime hver onsdag.

Offisielt fra statsråd

Når Regjeringen fatter beslutninger som samlet kollegium, skjer det som Statsrådet under Kongens ledelse. Statsrådets møter holdes vanligvis på Slottet hver fredag.

Kalender

Her vises kalenderhendelser for politisk og administrativ ledelse. Du kan avgrense på departement, person og tidsrom.