Aktuelt

Nyheter

 • – Vi skal flytte makt til vanlige arbeidsfolk

  Nyhet Dato: 01.12.2021

  – Regjeringen vil arbeide grundig for et tryggere arbeidsliv og kvalifisering av arbeidstakere. Folk skal være trygge på at de blir behandlet skikkelig på jobb, og på at fellesskapet stiller opp for at de skal få den kompetansen de trenger i et krevende arbeidsliv, sa statsminister Jonas Gahr Støre på landsmøtet i Norsk nærings- og nytelsesmiddelarbeiderforbund onsdag.

 • Norge i FNs sikkerhetsråd – uke 47

  Nyhet Dato: 01.12.2021

  Saker som ble behandlet i Sikkerhetsrådet denne uken: Håndvåpen og lette våpen, Irak og Libya.

 • Vil be Bane NOR om å stoppe konkurranseutsettingen av drifts- og vedlikeholdsoppgaver på jernbanen

  Pressemelding Dato: 01.12.2021

  – Regjeringen ønsker en bedre jernbane for alle. I dag opplever passasjerene forsinkelser og innstillinger altfor ofte. Veldig mye av jernbanen vår er gammel, og vedlikeholdsetterslepet er omfattende. Det er en stor oppgave å sørge for at jernbanen blir mer driftsstabil. Dette kan etter vår mening best oppnås gjennom å sette tydelige rammer for hvordan drift og vedlikehold i jernbanesektoren skal utføres. Vi vil derfor be Bane NOR om å stoppe konkurranseutsettingen av disse oppgavene, sier samferdselsminister Jon-Ivar Nygård.

 • Tok imot PUD for Oseberg-feltet

  Nyheit Dato: 01.12.2021

  Olje- og energiminister Marte Mjøs Persen har tatt imot endra plan for utbygging og drift av Oseberg-feltet.

 • Landbruks- og matminister Sandra Borch i Rogaland fredag 3. desember

  Nyheit Dato: 01.12.2021

  Landbruks- og matminister Sandra Borch er i Rogaland fredag 3. desember. Borch skal m.a. dele ut den regionale bygdeutviklingsprisen frå Innovasjon Norge. Ho skal på gardsbesøk i Bjerkreim, og vitje Nyyt på Vikeså.

 • Nett-tv Pressebrief i forbindelse med at omikron-varianten er påvist i Norge

  Nyhet Dato: 01.12.2021

  Det blir pressebrief kl. 13.15 onsdag 1. desember i forbindelse med at omikron-varianten er påvist i Norge. Til stede er helse- og omsorgsminister Ingvild Kjerkol, avdelingsdirektør Line Vold i FHI og helsedirektør Bjørn Guldvog. Redaksjonene bes om å begrense antall deltakere.

Flere nyheter

Taler og innlegg

Flere taler og ytringer

Nett-tv

Flere sendinger

Svar til Stortinget

Stortingsrepresentantene kan stille muntlige eller skriftlige spørsmål til medlemmer av regjeringen for å få informasjon om bestemte saker og kartlegge regjeringens holdninger til aktuelle politiske spørsmål. Det er vanligvis spørretime hver onsdag.

Offisielt fra statsråd

Når Regjeringen fatter beslutninger som samlet kollegium, skjer det som Statsrådet under Kongens ledelse. Statsrådets møter holdes vanligvis på Slottet hver fredag.

Kalender

Her vises kalenderhendelser for politisk og administrativ ledelse. Du kan avgrense på departement, person og tidsrom.