Aktuelt

Nyheter

 • Norge vil bidra til opplæring av ukrainske soldater

  Nyhet Dato: 11.08.2022

  Under donorkonferansen for Ukraina i København 11 august bekreftet forsvarsminister Bjørn Arild Gram (Sp) at Norge vil bidra til opplæring av ukrainske soldater i Storbritannia.

 • Vil sikre minst én organisert fritidsaktivitet for alle barn

  Nyhet Dato: 11.08.2022

  Torsdag 11. august signerer regjeringen, KS, frivilligheten og andre aktører en fornyet fritidserklæring. Partene forplikter seg til å jobbe for at alle barn kan delta i fritidsaktivitet med andre.

 • Styrker det nordiske forsvarssamarbeidet ytterligere

  Nyhet Dato: 11.08.2022

  Danmark, Finland, Norge og Sverige har nå etablert rammeverket for å kunne inngå avtaler om forsvarsmateriell og forsyningssikkerhet. Rammeverket gjelder samarbeid om materiell og tjenester til forsvarsformål i fred, krise og krig og konkretiserer traktaten de samme landene inngikk i 2015.

 • Opphever reiserådet for Shanghai

  Pressemelding Dato: 11.08.2022

  Shanghai by er i sommer gjenåpnet etter en langvarig nedstengning som følge av covid-19-utbrudd. Utenriksdepartementet opphever derfor reiserådet som frarådet alle reiser til Shanghai som ikke er strengt nødvendige.

 • Statsråd Gjelsvik besøker Flesberg kommune

  Pressemelding Dato: 11.08.2022

  Kommunal- og distriktsminister Sigbjørn Gjelsvik (Sp) besøker Flesberg kommune måndag 15. august. Her vil han mellom anna få innspel til den kommande distriktsmeldinga.

 • Møte med aktørane i leigemarknaden

  Pressemelding Dato: 11.08.2022

  Fredag 12. august skal statsråd Sigbjørn Gjelsvik møte ulike aktørar i utleigemarknaden for å diskutere den vanskelege situasjonen i leigemarknaden med få bustadar og høge priser.

Flere nyheter

Taler og innlegg

Flere taler og ytringer

Nett-tv

Flere sendinger

Svar til Stortinget

Stortingsrepresentantene kan stille muntlige eller skriftlige spørsmål til medlemmer av regjeringen for å få informasjon om bestemte saker og kartlegge regjeringens holdninger til aktuelle politiske spørsmål. Det er vanligvis spørretime hver onsdag.

Offisielt fra statsråd

Når Regjeringen fatter beslutninger som samlet kollegium, skjer det som Statsrådet under Kongens ledelse. Statsrådets møter holdes vanligvis på Slottet hver fredag.

Kalender

Her vises kalenderhendelser for politisk og administrativ ledelse. Du kan avgrense på departement, person og tidsrom.