Aktuelt

Nyheter

 • Samtale mellom Støre og Macron om situasjonen i Europa

  Nyhet Dato: 28.09.2022

  Statsminister Jonas Gahr Støre og Frankrikes president Emmanuel Macron hadde i ettermiddag en telefonsamtale. I samtalen diskuterte de hvordan Norge bidrar til Europas energisikkerhet og hva Norge gjør for å trygge gassleveransene fra norsk sokkel i lys av hendelsene i Østersjøen.

 • Nett-tv Pressekonferanse om gasslekkasjen i Østersjøen

  Pressemelding Dato: 28.09.2022

  Statsminister Jonas Gahr Støre inviterer til pressekonferanse på Statsministerens kontor i forbindelse med situasjonen rundt gasslekkasjen i Østersjøen.

 • Viktige endringar før auksjon av oppdrettsløyve

  Nyheit Dato: 28.09.2022

  Nærings- og fiskeridepartementet opnar auksjonspåmeldinga til 6. oktober, og gir aktørane høve til å seie frå seg kapasitet kjøpt til fastpris.

 • Vil gjøre det lettere for britiske filmer å kvalifisere for insentivordningen

  Pressemelding Dato: 28.09.2022

  – Britene er knallgode på film og vi vil ha flere av deres filmproduksjoner til Norge. Det er bra norgesreklame, bra for lokalt næringsliv og ikke minst tilfører det norsk filmbransje kunnskap og arbeidsplasser, sier kultur- og likestillingsminister Anette Trettebergstuen.

 • Vil revidere datasenterstrategien for å møte framtidas utfordringar

  Pressemelding Dato: 28.09.2022

  - Sidan den førre datasenterstrategien blei lagt fram har verda endra seg radikalt. Den sikkerheitspolitiske situasjonen i Europa er endra, kraftsituasjonen er svært krevjande og det er stadig større behov for datakraft i takt med aukande digitalisering. Samstundes legg kryptoutvinning beslag på viktige kraftressursar, seier kommunal- og distriktsminister Sigbjørn Gjelsvik (Sp).

 • Helse- og omsorgsminister Ingvild Kjerkol til Stjørdal 30. September

  Nyhet Dato: 28.09.2022

  Ingvild Kjerkol vil delta på Trøndelag helse- og omsorgslederkonferanse for å snakke om regjeringens satsninger i den kommunale helse- og omsorgstjenesten. Hun vil også besøke Stjørdal helsestasjon for å se deres jordmortjeneste, i tillegg til å delta på regionalt innspillsmøte for psykisk helse i regi av Statsforvalteren i Trøndelag.

Flere nyheter

Taler og innlegg

Flere taler og ytringer

Nett-tv

Flere sendinger

Svar til Stortinget

Stortingsrepresentantene kan stille muntlige eller skriftlige spørsmål til medlemmer av regjeringen for å få informasjon om bestemte saker og kartlegge regjeringens holdninger til aktuelle politiske spørsmål. Det er vanligvis spørretime hver onsdag.

Offisielt fra statsråd

Når Regjeringen fatter beslutninger som samlet kollegium, skjer det som Statsrådet under Kongens ledelse. Statsrådets møter holdes vanligvis på Slottet hver fredag.

Kalender

Her vises kalenderhendelser for politisk og administrativ ledelse. Du kan avgrense på departement, person og tidsrom.