Aktuelt

Nyheter

 • Flere med rusproblemer kommer i aktivitet og får jobb

  Nyhet Dato: 20.08.2019

  Arbeid og aktivitet er viktig for livskvaliteten. Status for Opptrappingsplanen for rusfeltet viser at stadig flere med rusproblemer får jobb i ordinært arbeidsliv.

 • Norsk gjennomslag for truede arter

  Nyhet Dato: 20.08.2019

  Norge har fått gjennomslag for et viktig internasjonalt samarbeid for å hindre naturødeleggelser. - Internasjonalt samarbeid er helt avgjørende for kampen mot organisert miljøkriminalitet, for at vi skal ta vare på verdensarvområdene og for å bevare dyreliv som står i fare for å forsvinne, sier klima- og miljøminister Ola Elvestuen (V).

 • Akkreditering til utenriksminister Javad Zarifs besøk

  Pressemelding Dato: 20.08.2019

  Utenriksminister Ine Eriksen Søreide og utenriksminister Javad Zarif møtes i Regjeringens representasjonsanlegg i Oslo 22. august.

 • Godkjenner nytt mediebygg ved Høgskulen i Volda

  Pressemelding Dato: 20.08.2019

  Regjeringa gjev Høgskulen i Volda (HVO) klarsignal til å starte arbeidet med eit nytt mediebygg. Byggeprosjektet har ei styringsramme på 201 millionar kroner med eit areal på om lag 3900 kvadratmeter. Målet er at nybygget skal vere klart til innflytting i 2021.

 • Fiskeriministeren til Ålesund

  Pressemelding Dato: 20.08.2019

  Gjesteforelesing på NTNU og kokkelering med born på Den norske matfestivalen står på programmet når fiskeriminister Harald T. Nesvik besøker Ålesund torsdag 22. august.

 • Et viktig steg for ny flyplass i Bodø

  Pressemelding Dato: 20.08.2019

  - Dette er et viktig steg videre i prosjektet for en ny flyplass i Bodø, og vi leverer i tråd med det vi har lovet. Med dette sikrer vi nå en god fremdrift i flyplassprosjektet, sier samferdselsminister Jon Georg Dale.

Flere nyheter

Taler og innlegg

Flere taler og ytringer

Nett-tv

 • Nett-tv

  Pressekonferanse om kartlegging av mobbing og trakassering i universitets- og høgskolesektoren

  Sending 22.08.2019, 13:00

  Torsdag 22. august presenterer Universitets- og høgskolerådet resultatene av klokken kartleggingen av mobbing og trakassering i universitets- og høgskolesektoren. Forsknings- og høyere utdanningsminister kommenterer funnene.

 • Nett-tv Nett-tv: Seminar om ungdomsstraff og ungdomsoppfølging

  Sending 22.08.2019, 12:30

  Justis- og beredskapsdepartementet arrangerer åpent seminar om lansering av sluttrapport fra følgeevalueringen av straffereaksjonene ungdomsstraff og ungdomsoppfølging.

 • Nett-tv Pressekonferanse om opptaket til høgare utdanning

  Sending 23.07.2019, 11:00

  Tysdag 23. juli presenterer minister for forsking og høgare utdanning Iselin Nybø opptaket til høgare utdanning saman med Samordna opptak på OsloMet.

 • Nett-tv Nasjonale minnemarkeringer 22. juli 2019

  Sending 22.07.2019, 09:30

  Velkommen til 8-års markeringer 22. juli. Programmet er klart, og alle som ønsker det er hjertelig velkomne!

 • Nett-tv Halvårlig pressekonferanse

  Sending 26.06.2019, 10:30

  Statsminister Erna Solberg inviterte til halvårlig oppsummerende pressekonferanse i regjeringens representasjonsanlegg i Parkveien i Oslo onsdag 26. juni kl. 10.30.

 • Nett-tv Næringslivets klimakonferanse på DoGA

  Sending 24.06.2019, 09:05

  Statsminister Erna Solberg og klima- og miljøminister Ola Elvestuen inviterer til Næringslivets klimakonferanse mandag 24. juni på DOGA i Oslo. Se konferansen direkte i TV-sendingen under:

Flere sendinger

Dialog med Stortinget

Stortingsrepresentantene kan stille muntlige eller skriftlige spørsmål til medlemmer av regjeringen for å få informasjon om bestemte saker og kartlegge regjeringens holdninger til aktuelle politiske spørsmål. Det er vanligvis spørretime hver onsdag.

Offisielt fra statsråd

Når Regjeringen fatter beslutninger som samlet kollegium, skjer det som Statsrådet under Kongens ledelse. Statsrådets møter holdes vanligvis på Slottet hver fredag.

Kalender

Her vises kalenderhendelser for politisk og administrativ ledelse. Du kan avgrense på departement, person og tidsrom.

Til toppen