Aktuelt

Nyheter

 • Kunnskapsministeren tek imot ein evalueringsrapport om seksårsreforma

  Pressemelding Dato: 08.12.2022

  No er det gått 25 år sidan seksåringane byrja i skulen. Korleis er skuledagen for dei yngste, og blir dei ivaretekne slik seksårsreforma la opp til? Tysdag 13. desember får kunnskapsminister Tonje Brenna (Ap) ein delrapport om dette.

 • Norge har vedtatt et pristak på russisk olje

  Pressemelding Dato: 08.12.2022

  Norge har innført et pristak på 60 dollar per fat for råolje fra Russland, i sanksjonsregelverket. Dette tilsvarer pristaket vedtatt av EU og G7-landene. Oljepristaket skal bidra til å minske Russlands inntekter fra salg av råolje til tredjeland.

 • Finalistene til Bedriftsutviklingsprisen i landbruket er klare

  Nyhet Dato: 08.12.2022

  Årets tre finalister til Bedriftsutviklingsprisen i landbruket er nå klare. Det er Ystepikene fra Rogaland, lokalmat og frossenpizza fra Fæby bryggeri i Trøndelag og sort havre fra Tveter Gård i Viken som skal konkurrere om den nasjonale prisen på 250 000 kroner.

 • Besøk av de samiske veiviserne

  Nyhet Dato: 08.12.2022

  Årets samiske veivisere møtte landbruks- og matminister Sandra Borch i dag da de besøkte Landbruks- og matdepartementet for å lære om departementets arbeid med reindrift.

 • Fiskeri- og havministeren til Berlevåg og Båtsfjord 13. desember

  Pressemelding Dato: 08.12.2022

  Fiskeri- og havminister Bjørnar Skjæran besøker Berlevåg og Båtsfjord tysdag 13. desember.

 • Mer til de som trenger det mest

  Pressemelding Dato: 08.12.2022

  – Nå får våre store samfunnsnyttige og humanitære organisasjoner, som Kreftforeningen og Kirkens Bymisjon, muligheten til å hjelpe enda flere. Det betyr ekstra mye nå som mange melder at de sliter, sier kultur- og likestillingsminister Anette Trettebergstuen.

Flere nyheter

Taler og innlegg

Flere taler og ytringer

Nett-tv

Flere sendinger

Svar til Stortinget

Stortingsrepresentantene kan stille muntlige eller skriftlige spørsmål til medlemmer av regjeringen for å få informasjon om bestemte saker og kartlegge regjeringens holdninger til aktuelle politiske spørsmål. Det er vanligvis spørretime hver onsdag.

Offisielt fra statsråd

Når Regjeringen fatter beslutninger som samlet kollegium, skjer det som Statsrådet under Kongens ledelse. Statsrådets møter holdes vanligvis på Slottet hver fredag.

Kalender

Her vises kalenderhendelser for politisk og administrativ ledelse. Du kan avgrense på departement, person og tidsrom.