Aktuelt

Nyheter

 • Forlenger unntak fra avkortingsreglene for pensjonert helsepersonell

  Nyhet Dato: 07.07.2022

  Regjeringen forlenger midlertidig unntak fra avkortingsreglene for alderspensjon og AFP fra offentlig tjenestepensjonsordning som følge av covid-19.

 • Nye E16 Eggemoen-Olum i Jevnaker åpnet

  Pressemelding Dato: 07.07.2022

  Torsdag 7. juli ble den nye strekningen mellom Eggemoen og Olum i Jevnaker kommune åpnet. –  Med økte ulykkestall i trafikken ser vi viktigheten med gode og trygge veier. Derfor er det gledelig å endelig få åpne den nye veien mellom Eggemoen og Olum, sier samferdselsminister Jon-Ivar Nygård.

 • OECD og FAO: Global matproduksjon fram mot 2031

  Nyhet Dato: 07.07.2022

  OECD og FAO har lagt fram nye prognoser for verdens matproduksjonen fram mot 2031. Landbruksråd Magnar Sundfør i Brussel har sammenstillt rapporten.

 • Eikesdalen i Møre og Romsdal – nytt utvald kulturlandskap i 2022

  Nyheit Dato: 07.07.2022

  Eikesdalen heilt aust i Molde kommune i Møre og Romsdal vert rekna for å vere ein av dei mest storslåtte dalane i Romsdal. No er dalen utvald til kulturlandskap i jordbruket.

 • Pass på kjæledyret ditt i ferien

  Nyhet Dato: 07.07.2022

  Nå er sommerferien i gang, og det er viktig å ta vare på dyrene sine. Som dyreeier må du huske å planlegge ferien slik at også dyret har det godt.

 • Regjeringen skal lage ny tiltaksplan for veteraner

  Nyhet Dato: 07.07.2022

  Regjeringen skal lage en ny og styrket tverrsektoriell tiltaksplan for oppfølging, ivaretakelse og anerkjennelse av veteraner og deres familier, før, under og etter tjenesten i internasjonale operasjoner.

Flere nyheter

Taler og innlegg

Flere taler og ytringer

Nett-tv

Flere sendinger

Svar til Stortinget

Stortingsrepresentantene kan stille muntlige eller skriftlige spørsmål til medlemmer av regjeringen for å få informasjon om bestemte saker og kartlegge regjeringens holdninger til aktuelle politiske spørsmål. Det er vanligvis spørretime hver onsdag.

Offisielt fra statsråd

Når Regjeringen fatter beslutninger som samlet kollegium, skjer det som Statsrådet under Kongens ledelse. Statsrådets møter holdes vanligvis på Slottet hver fredag.

Kalender

Her vises kalenderhendelser for politisk og administrativ ledelse. Du kan avgrense på departement, person og tidsrom.