Forsiden

Aktuelt

Nyheter

 • – Jemen må ikke bli en glemt krise

  Nyhet Dato: 10.06.2023

  Utenriksminister Anniken Huitfeldt besøkte fredag 9. juni for første gang Jemen. I den midlertidige hovedstaden Aden møtte Huitfeldt Jemens statsminister og utenriksminister. Kvelden før møtte hun Jemens president i Riyadh.

 • Gratulerer med våpenhvile i Colombia

  Nyhet Dato: 09.06.2023

  – Jeg gratulerer Colombias regjering og ELN-geriljaen med å ha inngått en avtale om våpenhvile under fredssamtalene på Cuba. Det er gledelig at partene har avtalt hvordan de skal sikre bred folkelig deltakelse i arbeidet fram mot en fredsavtale, sier utenriksminister Anniken Huitfeldt.

 • Statsministerens program veke 24

  Pressemelding Dato: 09.06.2023

  Statsministeren og statsrådane har normalt desse faste postane i vekeprogrammet: Regjeringskonferanse torsdag kl. 12.30 og statsråd på Slottet fredag kl. 11.00. Det er også jamlege møte i Regjeringa sitt sikkerheitsutval (RSU).

 • Norad får ansvar for forvaltning av Nansen-programmet for Ukraina

  Pressemelding Dato: 09.06.2023

  Ukraina-innsatsen vil bli den største i norsk bistandshistorie. Behovet for bistand er enormt og det er viktig at bistanden er treffsikker og effektiv. Derfor flytter regjeringen forvaltningen av den sivile og humanitære delen av Nansen-programmet til Norad. UD skal fortsette å styrke arbeidet med analyse, policyutvikling, dialog med multilaterale og humanitære aktører, koordinering og politisk styring.

 • Regjeringen strammer inn reguleringen av e-sigaretter

  Nyhet Dato: 09.06.2023

  Regjeringen fremmer fredag 9. juni et lovforslag til Stortinget om krav til standardisert innpakning og forbud mot smakstilsetninger for e-sigaretter.

 • Generalforsamling i Norske tog AS: Ny styreleder og nytt styremedlem

  Pressemelding Dato: 09.06.2023

  – Norske tog forvalter store verdier. Selskapet håndterer viktige strategiske og finansielle prosesser knyttet til anskaffelse, eierskap og forvaltning av togmateriell. Når Jan Morten Ertsaas nå overtar styreledervervet, og Anita Meidell kommer inn som nytt styremedlem, vil Norske tog være godt rustet for å styrke arbeidet med disse prosessene, sier samferdselsminister Jon-Ivar Nygård.

Flere nyheter

Taler og innlegg

Flere taler og ytringer

Nett-tv

Flere sendinger

Svar til Stortinget

Stortingsrepresentantene kan stille muntlige eller skriftlige spørsmål til medlemmer av regjeringen for å få informasjon om bestemte saker og kartlegge regjeringens holdninger til aktuelle politiske spørsmål. Det er vanligvis spørretime hver onsdag.

Offisielt fra statsråd

Når Regjeringen fatter beslutninger som samlet kollegium, skjer det som Statsrådet under Kongens ledelse. Statsrådets møter holdes vanligvis på Slottet hver fredag.

Kalender

Her vises kalenderhendelser for politisk og administrativ ledelse. Du kan avgrense på departement, person og tidsrom.