Aktuelt

Publisert under: Regjeringen Solberg

Utgiver:

Nyheter

Flere nyheter

Taler og innlegg

 • Fripoliser: Kundenes interesser er viktigst

  Tale/innlegg Dato: 26.04.2017

  – H/FrP-regjeringen har åpnet for at kunder som ønsker og evner å ta på seg mer risiko, kan bytte den garanterte ytelsen mot potensielt høyere avkastning gjennom fripoliser med investeringsvalg, skriver statssekretær Tore Vamraak (H) i dag.

 • Forsvarlig utvikling for forbrukslån

  Tale/innlegg Dato: 25.04.2017

  Nylig lanserte H/FrP-regjeringen flere tiltak mot forbruksgjeld. Tiltakene er strengere regler for markedsføring av kreditt og forbrukslån, forslag om lov om gjeldsinformasjon (gjeldsregister) og strengere krav til fakturering av kredittkortgjeld. Samlet vil dette bidra til et mer velfungerende marked for forbrukslån, skriver finansminister Siv Jensen (FrP).

 • Hovedinnlegg på giverkonferanse for Jemen

  Tale/innlegg Dato: 25.04.2017

  - Norway is extremely concerned by the situation in Yemen, sa utenriksminister Børge Brende i Norges innlegg på konferansen. Norge øker den humanitære støtten til Jemen til totalt 212 millioner kroner i 2017.

 • Opening of Wintershall Norway HQ

  Speech/statement Date: 25.04.2017

  Minister of Labour and Social Affairs Anniken Hauglie's opening of Wintershall Norway HQ.

 • Nødvendige sanksjoner

  Tale/innlegg Dato: 25.04.2017

  Styreleder i Norsk-russisk handelskammer Liv Monica Stubholt reflekterer i Aftenposten 18. april over hvordan sanksjoner virker i praksis.

 • Åpningsinnlegg på konferansen Digital North

  Tale/innlegg Dato: 25.04.2017

  Statsråd Frank Bakke-Jensens åpningsinnlegg på den nordisk-baltiske ministerkonferansen om digitalisering.

Flere taler og ytringer

Nett-tv

 • Nett-tv

  Informasjonsmøte om lønnsoppgjøret 2017

  Sending 02.05.2017, 12:00

  For HR-ledere

 • Nett-tv Miniseminar om periferiens utvikling

  Sending 03.05.2017, 13:00

  Kommunal- og moderniseringsdepartementet inviterer til et miniseminar om periferiens utvikling. Temaet er aktuelt i utredninger og i media internasjonalt, men vi ser at innholdet er forskjellig.

 • Nett-tv Norden og Baltikum skal samarbeide om digitalisering

  Sending 25.04.2017, 13:00

  – Landene i Norden og Baltikum er ledende i Europa på digitalisering. Et tettere samarbeid skal gi bedre tjenester til innbyggere på tvers av landegrensene og skape flere av de nye jobbene. Målet er at Norden og Baltikum blir én kraftfull digital region, sier kommunal- og moderniseringsminister Jan Tore Sanner.

 • Nett-tv Inviterer til nordisk-baltisk ministerkonferanse om digitalisering

  Sending 25.04.2017, 09:00

  Kommunal- og moderniseringsminister Jan Tore Sanner og EØS- og EU-minister Frank Bakke-Jensen ønsker tettere nordisk-baltisk samarbeid om digitalisering. 24-25. april er statsrådene vertskap for en nordisk-baltisk ministerkonferanse i Oslo, Digital North.

 • Nett-tv Invitasjon til lansering av regjeringens nordområdestrategi

  Sending 21.04.2017, 10:30

  Statsminister Erna Solberg, utenriksminister Børge Brende, EØS- og EU-minister Frank Bakke-Jensen og kommunal- og moderniseringsminister Jan Tore Sanner inviterer til lansering av regjeringens nordområdestrategi i Bodø 21. april.

 • Nett-tv Lansering: Veivalg i norsk utenriks- og sikkerhetspolitikk

  Sending 20.04.2017, 11:00

  Utenriksminister Børge Brende og forsvarsminister Ine Eriksen Søreide inviterer til utenriks- og sikkerhetspolitisk diskusjon og lansering av Veivalg-meldingen på Litteraturhuset i Oslo torsdag 20. april.

Flere sendinger

Dialog med Stortinget

Stortingsrepresentantene kan stille muntlige eller skriftlige spørsmål til medlemmer av regjeringen for å få informasjon om bestemte saker og kartlegge regjeringens holdninger til aktuelle politiske spørsmål. Det er vanligvis spørretime hver onsdag.

Offisielt fra statsråd

Når Regjeringen fatter beslutninger som samlet kollegium, skjer det som Statsrådet under Kongens ledelse. Statsrådets møter holdes vanligvis på Slottet hver fredag.

Kalender

Her vises kalenderhendelser for politisk og administrativ ledelse. Du kan avgrense på departement, person og tidsrom.