Aktuelt

Nyheter

 • Viderefører regionale tiltak i flere Viken-kommuner

  Nyhet Dato: 07.05.2021

  I Viken fylke er smittenivået fremdeles høyt i enkelte kommuner og det er stor variasjon i smittetrykket fra kommune til kommune. Etter anbefaling fra Helsedirektoratet, Folkehelseinstituttet og statsforvalter har regjeringen besluttet å videreføre regionalt tiltaksnivå B i ni Viken-kommuner. I ti kommuner avsluttes de regionale tiltakene ved midnatt, natt til mandag 10. mai.

 • Statsministerens program veke 19

  Pressemelding Dato: 07.05.2021

  Statsministeren og statsrådane har normalt desse faste postane i vekeprogrammet: Regjeringskonferanse torsdag kl. 12.30 og statsråd på Slottet fredag kl. 11.00. Det er også jamlege møte i Regjeringa sitt sikkerheitsutval (RSU).

 • Markering av 10-årsdagen for 22. juli

  Nyhet Dato: 07.05.2021

  I år er det 10 år siden 77 mennesker ble drept i 22. juli-terroren i regjeringskvartalet og på Utøya. Dagen blir markert med nasjonale minnemarkeringer i regjeringskvartalet, i Oslo domkirke og på Utøya. Det blir også et større minnearrangement i Oslo på kvelden.

 • Nasjonale minnemarkeringer 22. juli 2021

  Nyhet Dato: 07.05.2021

  De nasjonale minnemarkeringene for 22. juli i år vil finne sted i regjeringskvartalet, i Oslo domkirke og på Utøya. Det blir også et større arrangement om kvelden som vises på TV.

 • Program for 10-årsmarkeringen for 22. juli

  Nyhet Dato: 07.05.2021

  I anledning at det er 10 år siden terrorangrepet 22. juli planlegges det flere nasjonale og lokale markeringer. Nedenfor følger en oversikt over sentrale markeringer i forkant av og på årsdagen.

 • Endring i reiseråd for områder i Finland

  Pressemelding Dato: 07.05.2021

  På bakgrunn av Folkehelseinstituttets ukentlige vurdering av smittesituasjonen for koronaviruset har regjeringen besluttet at sykehusdistriktene Mellersta Finland, Södra Savola, Östra Savolax, Kajanaland, Satakunta, Syd-Österbotten og Vasa i Finland går fra rødt til gult på smittekartet for Europa.

Flere nyheter

Taler og innlegg

Flere taler og ytringer

Nett-tv

Flere sendinger

Svar til Stortinget

Stortingsrepresentantene kan stille muntlige eller skriftlige spørsmål til medlemmer av regjeringen for å få informasjon om bestemte saker og kartlegge regjeringens holdninger til aktuelle politiske spørsmål. Det er vanligvis spørretime hver onsdag.

Offisielt fra statsråd

Når Regjeringen fatter beslutninger som samlet kollegium, skjer det som Statsrådet under Kongens ledelse. Statsrådets møter holdes vanligvis på Slottet hver fredag.

Kalender

Her vises kalenderhendelser for politisk og administrativ ledelse. Du kan avgrense på departement, person og tidsrom.