Illustrasjonsbilde av tautrekking med barn

Betre samarbeid for å auke deltakinga til barn og unge i fritidsaktivitetar

Nyheit 23.02.2024

– Alle barn og unge må få moglegheita til å delta i dei fritidsaktivitetane dei ønsker. Sånn er det ikkje i dag. Dette jobbar vi i regjeringa aktivt med, men vi må også finne løysingar saman for å få deltakinga opp. No kan to nye initiativ betre dette lagarbeidet, og eg håper både kommunar og organisasjonar nyttar desse, seier kultur- og likestillingsminister Lubna Jaffery.

Jan Christian Vestre, portrett

Invitasjon:

Næringsministeren ber gründere og oppstartsbedrifter over hele landet om råd

Pressemelding 22.02.2024

Næringsminister Jan Christian Vestre vil ha konkrete råd og innspill til hvordan Norge kan få flere gründere og oppstartsbedrifter, og inviterer til innspillsmøter over hele landet.

Utenriksminister Espen Barthe Eide og statsminister Jonas Gahr Støre holder pressekonferanse, står ved talerstoler mot en blå bakvegg med riksløver.

Norge bidrar til avgjørende ordning for pengeoverføringer fra Israel til Palestina

Pressemelding 18.02.2024

Norge legger nå til rette for en ordning som gjør at den palestinske selvstyremyndigheten kan ta imot skatte- og tollinntekter som Israel krever inn for palestinere. I etterkant av terrorangrepet 7. oktober har situasjonen mellom partene vært helt fastlåst. Den midlertidige ordningen er et svært viktig bidrag til at den palestinske selvstyremyndigheten ikke kollapser økonomisk.

Nett-tv

Helse- og omsorgsminister Ingvild Kjerkol og statssekretær i Klima- og miljødepartementet Ragnhild Sjoner Syrstad

Regjeringen har satt 25 nye nasjonale mål for vann og helse

Nyhet 16.02.2024

Ingen skal bli syke av drikkevann i Norge og du skal få bedre informasjon om drikkevannet du får levert. Det er blant de 25 nye målene for vann og helse regjeringen presenterte fredag.

Hywind Tampen

Fem aktørar kan delta i auksjon om havvind i Sørlege Nordsjø II

Pressemelding 16.02.2024

Energidepartementet har i dag varsla fem søkjarar om at dei er kvalifiserte til å delta i auksjonen om havvind i området Sørlege Nordsjø II. Auksjonen opnar måndag 18. mars kl. 09.00.

Bilde av biler fra Røde Kors foran bombet bygning

Saker om Israel/Gaza-krisen

Tidslinje

Oversikt over regjeringens håndtering av konflikten i Israel og de palestinske områdene.

Nyheter og pressemeldinger

Regjeringen Støre