Statsministerens kontor

Jonas Gahr Støre (Ap)

Statsminister

Statsministeren er den fremste blant regjeringsmedlemmene og har ansvar for å samordne og lede arbeidet i Regjeringen. Statsministerens kontor (SMK) bistår statsministeren i å lede og samordne arbeidet i Regjeringen.
Statsminister Jonas Gahr Støre og Tysklands forbundskansler Olaf Scholz holder pressekonferanse i Berlin.

Scholz og Støre foreslår NATO-senter for å overvåke undersjøisk infrastruktur

Pressemelding 30.11.2022

Statsminister Jonas Gahr Støre og Tysklands forbundskansler Olaf Scholz har i Berlin i dag blitt enige om å foreslå at NATO oppretter et senter for å styrke beskyttelse av undersjøisk infrastruktur.

Nett-tv

Arbeids- og inkluderingsminister Marte Mjøs Persen og statsminister Jonas Gahr Støre står klar til pressekonferanse.

Regjeringen ber kommunene bosette 35 000 flyktninger i 2023

Pressemelding 25.11.2022

Krigen pågår fortsatt i Ukraina, og mange millioner mennesker har måtte flykte fra hjemlandet sitt. Nå ber regjeringen landets kommuner forberede seg på å ta imot mange flyktninger også neste år.

Slottet på kveldstid.

Offisielt frå statsråd

Når regjeringa tek avgjerder som samla kollegium, skjer det som statsrådet under leiing av kongen. Møta til statsrådet blir til vanleg haldne på Slottet kvar fredag. I publikasjonen «Offisielt frå statsråd» står ein kort omtale av avgjerdene. Nokre avgjerder er «unntatt offentlegheit», altså ikkje til offentleg innsyn, og er dermed ikkje med i denne publikasjonen.

Regjeringen Støre 28. april 2022. Regjeringsmedlemmene står mot en blå bakgrunn med riksløver.

Hurdalsplattformen

Regjeringsplattform for en regjering utgått fra Arbeiderpartiet og Senterpartiet. Regjeringen Støre ble utnevnt av Kongen i statsråd 14. oktober 2021.

En av løvestatuene foran Stortinget

Planlagte saker til Stortinget høstsesjonen 2022

Oversikt over planlagte proposisjoner og meldinger fra regjeringen Støre til Stortinget høstsesjonen 2022, sortert etter departementene.

Skjermbilde fra regjeringen.no

Søk i regjeringer siden 1814

Dette er en oversikt over Norges regjeringer, departementer, regjeringsmedlemmer og politiske medarbeidere siden sentrale norske styringsorganer ble gjenopprettet i 1814.