Statsministerens kontor

Statsministeren er den fremste blant regjeringsmedlemmene og har ansvar for å samordne og lede arbeidet i Regjeringen. Statsministerens kontor (SMK) bistår statsministeren i å lede og samordne arbeidet i Regjeringen.

Aktuelt nå

Mexicos president Enrique Peña Nieto tar i mot statsminister Erna Solberg i Mexico City.

Nett-TV: Mexicos president Enrique Peña Nieto tar i mot statsminister Erna Solberg

12.04.2018: Statsminister Erna Solberg er på offisielt besøk i Mexico. Her kan du se velkomstseremonien og en felles pressekonferanse med Nieto og Solberg i Mexico City 12. april i opptak.

Statsminister Erna Solberg og Indias statsminister Narendra Modi

Vil styrke samarbeidet mellom Norge og India

17.04.2018: Statsminister Erna Solberg møtte i dag Indias statsminister Narendra Modi i Stockholm. I tillegg til bilaterale samtaler deltok Solberg også i et fellesnordisk møte med den indiske statsministeren.

Utvalgte tema

Dokumenter

Stortingsbygningen

Saker til Stortinget

Oversikt over saker regjeringen planlegger å sende over til Stortinget i vårsesjonen 2018.

Statsministerens kontor i Glacisgata

Kontoret og forløperne

Siden embetet som norsk statsminister ble opprettet i november 1814, har organiseringen av statsministerens sekretariat skiftet. Begrepet Statsministerens kontor begynte først å komme i bruk i oktober 1939. Her er glimt fra historien siden 1814.

Finn dokument

Kronologisk liste over dokumenter utgitt av Statsministerens kontor. Du kan avgrense lista på dokumenttype, tema og tidsperiode. Du kan også søke etter dokumenter.

Statsbudsjettet 2018