Statsministerens kontor

Statsministeren er den fremste blant regjeringsmedlemmene og har ansvar for å samordne og lede arbeidet i Regjeringen. Statsministerens kontor (SMK) bistår statsministeren i å lede og samordne arbeidet i Regjeringen.

Aktuelt nå

Siv Jensen, Erna Solberg og Trine Skei Grande på oppstartskonferansen for Inkluderingsdugnaden.

Markerer startskudd for inkluderingsdugnaden

20.06.2018: Regjeringen lanserer tre inkluderingspakker for å støtte opp om arbeidsgivere som deltar i inkluderingsdugnaden. I dag ble oppstartkonferansen for inkluderingsdugnaden åpnet av Erna Solberg, Siv Jensen og Trine Skei Grande.

FNs generalsekretær António Guterres og statsminister Erna Solberg sammen med skolebarn foran Nobels Fredssenter i Oslo.

Statsminister Erna Solberg tok imot FNs generalsekretær António Guterres

19.06.2018: I dag, tirsdag 19. juni, tok statsminister Erna Solberg imot FNs generalsekretær António Guterres som er på besøk til Norge etter invitasjon fra statsministeren.

Dokumenter

Stortingsbygningen

Saker til Stortinget

Oversikt over saker regjeringen planlegger å sende over til Stortinget i vårsesjonen 2018.

Statsministerens kontor i Glacisgata

Kontoret og forløperne

Siden embetet som norsk statsminister ble opprettet i november 1814, har organiseringen av statsministerens sekretariat skiftet. Begrepet Statsministerens kontor begynte først å komme i bruk i oktober 1939. Her er glimt fra historien siden 1814.

Finn dokument

Kronologisk liste over dokumenter utgitt av Statsministerens kontor. Du kan avgrense lista på dokumenttype, tema og tidsperiode. Du kan også søke etter dokumenter.

Statsbudsjettet 2018