Statsministerens kontor

Statsministeren er den fremste blant regjeringsmedlemmene og har ansvar for å samordne og lede arbeidet i Regjeringen. Statsministerens kontor (SMK) bistår statsministeren i å lede og samordne arbeidet i Regjeringen.

Aktuelt nå

Statsminister Erna Solberg ved talerstolen på IMDis integreringskonferanse 12. februar 2019

Integreringskonferansen 2019

13.02.2019: Statsminister Erna Solbergs innlegg på integreringskonferansen til Integrerings- og mangfoldsdirektoratet (IMDi) på Gardermoen, 13. februar 2019.

På rekke og rad fra venstre på bildet: Anniken Hauglie, Siv Jensen, Erna Solberg, Hans Christian Gabrielsen og Ole Erik Almlid

Nye tiltak mot arbeidslivskriminalitet

05.02.2019: Arbeidslivskriminalitet er et alvorlig problem med store konsekvenser for samfunnet. I samarbeid med partene i arbeidslivet lanserer regjeringen nå en revidert strategi mot arbeidslivskriminalitet.

Dokumenter

Stortingsbygningen

Saker til Stortinget

Oversikt over saker regjeringen planlegger å sende over til Stortinget i vårsesjonen 2019.

Statsministerens kontor i Glacisgata

Kontoret og forløperne

Siden embetet som norsk statsminister ble opprettet i november 1814, har organiseringen av statsministerens sekretariat skiftet. Begrepet Statsministerens kontor begynte først å komme i bruk i oktober 1939. Her er glimt fra historien siden 1814.

Finn dokument

Kronologisk liste over dokumenter utgitt av Statsministerens kontor. Du kan avgrense lista på dokumenttype, tema og tidsperiode. Du kan også søke etter dokumenter.

Statsbudsjettet 2019

Til toppen