Aktiver Javascript i din nettleser for en bedre opplevelse på regjeringen.no

Ledige stillinger ved Statsministerens kontor

Du kan søke på utlyste stillinger ved Statsministerens kontor via den elektroniske jobbportalen Jobbnorge. Her kan du registrere CVen din, skrive søknad, legge ved elektroniske attester og vitnemål – og sende alt elektronisk.

Statsministerens kontor bistår statsministeren i å lede og samordne Regjeringens arbeid. Kontoret forbereder, gjennomfører og følger opp regjeringskonferansene og Statsrådets møter hos Kongen. Kontoret sørger for den formelle kontakten mellom Regjeringen og Stortinget, og samordner regjeringsmedlemmenes deltagelse i Stortingets debatter og spørretimer. Kontoret bistår statsministeren i hennes internasjonale arbeid og har arbeidsgiverfunksjoner for samtlige politikere i departementene.

Kontoret har i dag en politisk stab på 10 personer, og
en fast stab på rundt 85 personer fordelt på Administrativ og konstitusjonell
avdeling, Innenriksavdelingen og Internasjonal avdeling. Kontorets oppgaver har et bredt spekter, og fordrer ansatte med ulike typer utdanning og erfaring. For alle arbeidsoppgaver og stillingstyper kreves normalt høy kompetanse og relevant erfaring.

Vi holder til sentralt i Oslo, og har et spennende, hyggelig, og til tider hektisk, arbeidsmiljø. Statsministerens kontor er en IA-bedrift.

Listen nedenfor viser ledige stillinger ved Statsministerens kontor. Dersom listen er tom, er det for tiden ingen utlyste stillinger.

Statsministerens kontor i Glacisgata
Statsministerens kontor i Glacisgata i Oslo. Foto: Forsvaret

Rådgiver/seniorrådgiver - fast stilling

Ved Statsministerens kontor er det ledig en fast stilling i Seksjon for informasjonsforvaltning. Vi søker deg som er samfunnsinteressert og har høyere relevant utdannelse. Du trives med å ta vare på kontorets skriftlige historie og å bistå ansatte og publikum med henvendelser om saksdokumentasjonen som Statsministerens kontor forvalter. Som ansatt i Seksjon for informasjonsforvaltning blir du del av et lag med seks erfarne kolleger. Arbeidsoppgavene dine vil bl.a. bestå i å: journalføre og ...

Søknadsfrist: 22. september 2019

Til toppen