Aktiver Javascript i din nettleser for en bedre opplevelse på regjeringen.no

Ledige stillinger ved Statsministerens kontor

Du kan søke på utlyste stillinger ved Statsministerens kontor via den elektroniske jobbportalen Jobbnorge. Her kan du registrere CVen din, skrive søknad, legge ved elektroniske attester og vitnemål – og sende alt elektronisk.

Statsministerens kontor bistår statsministeren i å lede og samordne Regjeringens arbeid. Kontoret forbereder, gjennomfører og følger opp regjeringskonferansene og Statsrådets møter hos Kongen. Kontoret sørger for den formelle kontakten mellom Regjeringen og Stortinget, og samordner regjeringsmedlemmenes deltagelse i Stortingets debatter og spørretimer. Kontoret bistår statsministeren i hennes internasjonale arbeid og har arbeidsgiverfunksjoner for samtlige politikere i departementene.

Kontoret har i dag en politisk stab på 9 personer, og
en fast stab på rundt 80 personer fordelt på Administrativ og konstitusjonell
avdeling, Innenriksavdelingen og Internasjonal avdeling. Kontorets oppgaver har et bredt spekter, og fordrer ansatte med ulike typer utdanning og erfaring. For alle arbeidsoppgaver og stillingstyper kreves normalt høy kompetanse og relevant erfaring.

Vi holder til sentralt i Oslo, og har et spennende, hyggelig, og til tider hektisk, arbeidsmiljø. Statsministerens kontor er en IA-bedrift.

Listen nedenfor viser ledige stillinger ved Statsministerens kontor. Dersom listen er tom, er det for tiden ingen utlyste stillinger.

Statsminister Erna Solberg blir intervjuet av et stort pressekorps i Brussel.
Statsminister Erna Solberg i Brussel i forbindelse med markeringen av 25-årsjubileet til EØS-avtalen. Foto: EFTA

Kommunikasjonssjef - 1-årig vikariat

Vår kommunikasjonssjef skal ha ett års permisjon. Vi søker derfor en vikar til stillingen. Stillingen kan bli ledig for fast ansettelse. Er du en samfunnsinteressert og motiverende leder, har solid kommunikasjonsfaglig erfaring og trives med høyt tempo, kan du være den vi er ute etter. Som kommunikasjonssjef leder du Kommunikasjonsseksjonen ved Statsministerens kontor og dens seks medarbeidere. Du blir en del av ledergruppen ved kontoret og har regjeringsråden som din nærmeste overordnede. Du ...

Søknadsfrist: 16. juni 2019

Til toppen