Koronasituasjonen: Pressekonferanse med justisministeren, kulturministeren og helseministeren

Dette innholdet er mer enn 9 måneder gammelt. Informasjonen kan derfor være utdatert. Du finner oppdatert informasjon på temasiden Koronasituasjonen.

Invitasjon til den daglige pressekonferansen fredag 17. april kl. 1600, i dag med justis- og beredskapsminister Monica Mæland, kultur- og likestillingsminister Abid Raja og helse- og omsorgsminister Bent Høie.

Assisterende helsedirektør Geir Stene-Larsen og fagdirektør i Folkehelseinstituttet, Frode Forland, vil også være til stede.

Pressekonferansen overføres direkte på regjeringen.no. 

Sted: Marmorsalen, Klima- og miljødepartementet, Kongens gate 18.

Oppmøtetid: Kl 1545. Ta med gyldig pressekort og ID.

Presse som ikke har anledning til å møte, eller ikke ønsker å komme på grunn av smittefare, kan sende inn spørsmål til JDinfo@jd.dep.no med teksten PK 1704 i emnefeltet. Spørsmålene må være oss i hende senest klokka 1615. Avsenderadressen må være registrert hos et mediehus, eller det må oppgis frilansoppdrag. Vi kan dessverre ikke garantere at alle spørsmålene blir stilt i pressekonferansen.

Pressekontakter:
For justis- og beredskapsministeren: Kommunikasjonssjef Trude Larstad, 936 67 742.
For kultur- og likestillingsministeren: Kommunikasjonssjef Marius Bakke, 402 350 97.
For helse- og omsorgsministeren: Kommunikasjonsrådgiver Helene Hoddevik Mørk, 943 59 881.

Nett-tv Koronasituasjonen: Pressekonferanse med justisministeren, kulturministeren og helseministeren

Se sendingen her

Se sendingen her


Om sendingen

Pressekonferansen filmes av Departementenes sikkerhets- og serviceorganisasjon (DSS), og kan følges direkte på www.regjeringen.no. Der kan også videofilen lastes ned i etterkant. DSS distribuerer som vanlig publiseringspunkt til medier som vil sende pressekonferansen direkte. Kontaktperson for dette nås på telefon 22248845 eller dss-videoproduksjon@dss.dep.no.
 

Presse som ønsker å bygge inn nett-tv-sendingen på sine nettsider kan bruke følgende embedkode: <div id='wowza_player'></div><script id='player_embed' src='//player.cloud.wowza.com/hosted/xbpcnkps/wowza.js' type='text/javascript'></script>

Tiltak for å hindre spredning

Departementene og SMK har innført egne tiltak for å hindre spredning blant besøkende og ansatte. Det kan, ved stor pågang, være aktuelt å be presse om å følge pressekonferansen digitalt.

Se Folkehelseinstituttets nettsider for mer informasjon om smittevern.