Aktiver Javascript i din nettleser for en bedre opplevelse på regjeringen.no

Kulturdepartementet inviterer kunstnere til å delta på innspillsverksted for kunstnermeldingen

I arbeidet med kunstnermeldingen ønsker kultur- og likestillingsminister Trine Skei Grande å høre hvordan det er å være kunstner i 2019 og hvordan det bør bli å være kunstner i framtiden. Hun vil møte kunstnere fra de ulike feltene i Stavanger, Moss, Tromsø, Trondheim og Bergen.

Hva fremmer og hva hemmer deg i ditt kunstneriske virke? Hva fungerer og hva kan bli bedre? Hvordan kan regjeringen legge til rette for at du som kunstner kan få det enklere og forhåpentligvis øke inntektene dine? Dette er noen av spørsmålene som vi ønsker å få innspill til denne våren.

Til hvert innspillseminar inviteres 20 kunstnere innen de respektive feltene: 

Dato Sted Påmeldingsfrist
5. feb. Litteratur i Stavanger, Victoria hotell kl 1045-1615 Snarest
25. feb. Visuell kunst i Moss, Galleri F15 kl 10-15.30 11. februar
26. feb. Scenekunst og samisk i Tromsø, Rådstua kl 11-16.30 12. februar
7. mars Film i Trondheim, kl 10-15.30
(Sted er ikke avklart ennå)
21. februar
1. april Musikk i Bergen, kl 11-16.30
(Sted er ikke avklart ennå)
20. mars

Hvem kan delta?

På hvert verksted har vi plass til inntil 20 kunstnere som ønsker å dele egne erfaringer omkring hvordan det er å være kunstner i 2019, og tanker om hvordan det bør bli å være kunstner i framtida.

Vi ønsker deltakelse fra både etablerte og kunstnere i etableringsfasen, i første rekke fra regionen der vi arrangerer innspillsverkstedet. Dersom du bor et annet sted i landet, dekkes rimeligste reisemåte.

Interesserte kunstnere bes sende 3-5 linjer om seg og sitt kunstneriske virke til postmottak@kud.dep.no. Merk eposten med Kunstnermelding innspillsverksted.

Til toppen