Ni statsministre diskuterer helseteknologi i Oslo. Frist for akkreditering

Dette innholdet er mer enn 2 år gammelt. Informasjonen kan derfor være utdatert.

Statsminister Erna Solberg har invitert statsministerne i de nordiske og de baltiske landene og Storbritannia for å diskutere helseteknologiens rolle i fremtidens helsevesen. Hovedformålet med toppmøtet Northern Future Forum er å diskutere felles utfordringer, høre om gode og innovative løsninger og lære av hverandre.

[English version]

- Vi står alle overfor utfordringer knyttet til en aldrende befolkning og presset det legger på velferdsstaten. Vi må utvikle bærekraftige helsetjenester for fremtiden, samtidig som at vi klarer å utnytte det potensialet ny teknologi gir oss. Jeg ser frem til å utveksle kunnskap og ideer om dette med statsministrene fra Storbritannia og de nordiske og baltiske landene, sier statsminister Erna Solberg.

Priv. til red.:
Statsminister Erna Solberg er vertskap for toppmøtet Northern Future Forum på Oslo Cancer Cluster 29. og 30. oktober 2018. Media som ønsker å dekke møtet må ha akkreditering. Frist: Fredag 26. oktober kl. 10.

Det vil være mulig for akkreditert media å følge avslutningssesjonen og pressekonferansen 30. oktober kl. 1040-1130. Oppmøte senest kl. 1000.

Sted: Oslo Cancer Cluster, Ullernchausseen 64/66, inngang 2B, Oslo.

NB! Det vil ikke være parkering tilgjengelig ved Oslo Cancer Cluster.

Vi ber om at presse som vil dekke NFF gir beskjed om dette på e-post til [email protected].

Åpningen, plenumsesjonen og pressekonferansen blir overført direkte på regjeringen.no.

Nordisk råd
Statsministeren deltar også på Nordisk råds 70. sesjon 30.-31. oktober på Stortinget. Mer informasjon om opplegg og akkreditering her. Frist for akkreditering er 25. oktober klokken 14.

Pressekontakter
Maria Korkunc, mobil 980 936 63, e-post [email protected]
Marita I. Wangberg, mobil 905 123 19, e-post [email protected]