Aktiver Javascript i din nettleser for en bedre opplevelse på regjeringen.no

Nye styremedlemmer ved NTNU

Kunnskapsdepartementet har oppnevnt nye styremedlemmer ved Norges- teknisk- naturvitenskapelige universitetet (NTNU) i perioden fra 1. august 2017 til 31. juli 2021.

Svein Richard Brandtzæg fortsetter som styreleder. Nils Kristian Nakstad og Nina Refseth, som begge er medlemmer i dagens styre, er også oppnevnt for en ny periode. I tillegg har departementet oppnevnt Maria Strömme som styremedlem ved NTNU i neste periode. Varamedlemmer er Bjørn Otto Sverdrup og Jessica Gärtner. 

– Jeg setter stor pris på at disse kompetente folkene vil være med på å ta NTNU videre. NTNU er inne i en viktig og krevende periode med gjennomføring av sammenslåing og campusutvikling, og jeg er glad for at Svein Richard Brandtzæg fortsatt vil lede styret for NTNU. Jeg er også glad for at Nils Kristian Nakstad og Nina Refset fortsatt vil bidra med sin kompetanse og gi kontinuitet, og at vi får Maria Strömme med på laget. Styret får en betydelig jobb med å sørge for at NTNU fortsetter å utvikle sitt studietilbud og forskning av høy kvalitet, sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen.

Svein Richard Brandtzæg, styreleder. Adm.direktør i Norsk Hydro ASA.

Nils Kristian Nakstad Adm.direktør i Enova SF.

Nina Refseth Adm.direktør i TV Wonder AS.

Maria Strömme Professor i nanoteknologi ved Uppsala universitet.

 

Varamedlemmer

1. Bjørn Otto Sverdrup Direktør for bærekraft i Statoil

2. Jessica Gärtner Maritim personalsjef i Rostein AS

 

Til toppen