Aktiver Javascript i din nettleser for en bedre opplevelse på regjeringen.no

Pressekonferanse med statsrådene Mæland, Eriksen Søreide og Høie

Media inviteres til den daglige pressekonferansen om håndteringen av koronasituasjonen. I dag stiller justis- og beredskapsminister Monica Mæland, utenriksminister Ine Eriksen Søreide og helse- og omsorgsminister Bent Høie. Avdelingsdirektør Line Vold, Folkehelseinstituttet, og fungerende assisterende direktør i Helsedirektoratet, Espen Nakstad, vil også være til stede. Pressekonferansen 26. mars kl 16.00 vil bli overført på regjeringen.no.

Sted: Auditoriet i R5, Akersgata 59.

Oppmøtetid: Kl 1545.

Presse som ikke har anledning til å møte, eller ikke ønsker å komme på grunn av smittefare, kan sende inn spørsmål til [email protected] med teksten PK 2603 i emnefeltet. Spørsmålene må være oss i hende senest klokka 1615. Avsenderadressen må være registrert hos et mediehus, eller det må oppgis frilansoppdrag. Vi kan dessverre ikke garantere at alle spørsmålene blir stilt i pressekonferansen.

Pressekontakt for justis- og beredskapsministeren: Kommunikasjonssjef Trude Larstad, 936 67 742.

Pressekontakt for utenriksministeren: Kommunikasjonssjef Trude Måseide, 957 26 510

Pressekontakt for helse- og omsorgsministeren: Kommunikasjonsrådgiver Per Aubrey Tenden, 900 91 062.

Nett-tv Pressekonferanse med statsrådene Mæland, Eriksen Søreide og Høie

Se sendingen her

Se sendingen her

Om sendingen

Pressekonferansen filmes av Departementenes sikkerhets- og serviceorganisasjon (DSS), og kan følges direkte på www.regjeringen.no. Der kan også videofilen lastes ned i etterkant. DSS distribuerer som vanlig publiseringspunkt til medier som vil sende pressekonferansen direkte. Kontaktperson for dette nås på telefon 22248845 eller [email protected] 

Presse som ønsker å bygge inn nett-tv-sendingen på sine nettsider kan bruke følgende embed-kode:<div id='wowza_player'></div><script id='player_embed' src='//player.cloud.wowza.com/hosted/k7fvkgpt/wowza.js' type='text/javascript'></script>

Tiltak for å hindre spredning

Flere omfattende tiltak er innført for å hindre spredning av koronaviruset blant befolkningen. Departementene og SMK har også innført egne tiltak for å hindre spredning blant besøkende og ansatte. Derfor ber vi redaksjonene begrense oppmøte av journalister og fotografer til et minimum. Ved oppmøte større enn lokalenes reduserte kapasitet grunnet helsemyndighetenes anbefalinger for smittevern, kan presse bli henvist til å følge pressekonferansen digitalt.

Folkehelseinstituttets nettside har mer informasjon om smittevern

  

Til toppen