Pressekonferanse om korona og innreise til Norge

Informasjon om koronasituasjonen endrer seg raskt og kan derfor være utdatert. 

Sjekk temasiden Koronasituasjonen for siste nytt fra regjeringen, eller Helsenorge.no for oversikt over råd og regler om koronaviruset.

Statsminister Erna Solberg og helse- og omsorgsminister Bent Høie inviterer til pressekonferanse om korona og innreise til Norge.

Nett-tv Pressekonferanse om korona og innreise til Norge

Se sendingen her

Se sendingen her

Tidspunkt: Onsdag 27. januar ca kl. 18.30
Sted: Marmorhallen i Klima- og miljødepartementet, Kongens gate 20.

Helsedirektør Bjørn Guldvog og avdelingsdirektør i FHI, Line Vold, er også til stede.

Påmelding til smkinfo@smk.dep.no innen klokka 17.45. Oppmøte for presse senest kl. 18.15. Ta med gyldig pressekort og ID.

Vi har et begrenset antall plasser og ber hver redaksjon om å holde antall deltagere på et minimum. Ved stor pågang kan det bli aktuelt å be presse om å følge pressekonferansen digitalt. Se Folkehelseinstituttets nettsider for mer informasjon om smittevern.

Presse som ikke har anledning til å møte, eller som ikke ønsker å komme på grunn av smittefare, kan sende spørsmål til smkinfo@smk.dep.no. Skriv "PK korona" i emnefeltet. Spørsmålene må være sendt innen kl. 17.45. Avsenderadressen må være registrert hos et mediehus, eller det må oppgis frilansoppdrag. Vi kan dessverre ikke garantere at alle spørsmålene blir stilt i pressekonferansen. 

Statsministerens kontor legg til rette for deling av foto og video. Foto til fri bruk blir publisert på Flickr. Pressekonferansen blir filmet av Departementenes sikkerhets- og serviceorganisasjon (DSS) og kan følges direkte på www.regjeringen.no. Der kan også videofilen lastes ned i etterkant. DSS distribuerer som vanlig publiseringspunkt til medier som vil sende pressebriefen direkte. DSS kan kontaktes på telefon 22 24 88 45 eller e-post dss-videoproduksjon@dss.dep.no.

Presse som ønsker å bygge inn nett-tv-sendingen på sine nettsider kan bruke følgende embed-kode: <div id='wowza_player'></div><script id='player_embed' src='//player.cloud.wowza.com/hosted/k7fvkgpt/wowza.js' type='text/javascript'></script>

Pressekontakt for statsministeren er statssekretær Rune Alstadsæter, telefon 91 55 84 19, e-post ral@smk.dep.no og kommunikasjonsrådgiver Ida Dahl Nilssen, telefon 96 23 72 76, e-post idn@smk.dep.no.

Pressekontakt for helse-og omsorgsministeren er kommunikasjonsrådgiver Nina Husom, telefon 913 95 608, e-post nina.husom@hod.dep.no