Aktiver Javascript i din nettleser for en bedre opplevelse på regjeringen.no

Seminar om fremtidens campus

Hvordan kan vi sikre at campusene har en arkitektur som fremmer godt lærings- og arbeidsmiljø - samtidig som de er arealeffektive?

Nett-tv Campusutvikling - akademia og fysiske omgivelser i endring

Se sendingen her

Se sendingen her

 - En viktig forutsetning for å nå regjeringens mål for kvalitet gjennom strukturreformen, er at institusjonenes campuser har en arkitektur som fremmer godt lærings- og arbeidsmiljø, samtidig som de er arealeffektive, sier kunnskapsminsiter Torbjørn Røe Isaksen.

Flere institusjoner er i gang med organisasjons- og campusutvikling, og Statsbygg er engasjert som rådgiver i flere av disse prosessene. 
Kunnskapsdepartementet og Statsbygg inviterer derfor sammen til et seminar om campusutvikling i universitets- og høyskolesektoren. 

Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen vil innlede, og inviterte forskere og ledere fra inn og utland vil belyse problemstillinger som gjelder endringer av fysiske omgivelser for studenter, ansatte og andre brukere av campus.

Seminaret vil belyse noen av de problemstillingene ledere av institusjonene støter på. Målet er at deltakerne skal lære fra andres erfaringer - fra inn- og utland, og det skal inspirere til god ledelse ved utvikling og bruk av campus og bygg.

Dato: Tirsdag 9. mai 11.30-16.00

 Foto: Åshild Berg-Tesdal/NTNU

Til toppen