Åpen invitasjon til offisiell markering av Skeivt Kulturår og feiring av Oslo Pride

Dette innholdet er mer enn 1 år gammelt.

Oslo kommune og regjeringen inviterer til offisiell markering av Skeivt Kulturår og feiring av Oslo Pride 23. juni 2022 i Oslo Rådhus. Arrangementet er gratis og åpent for alle, påmelding innen 22. juni kl. 1400.

Logo for Lovlig skeivt-arrangement, en tegnet knyttet hånd i regnbuefarger.

Oslo kommune og regjeringen inviterer skeive organisasjoner, landets skeive befolkning og interesserte ellers, til et arrangement som både kaster lys på skeive liv og skeiv historie, og på skeive bidrag til musikk og kulturliv. I 2022 er det 50 år siden straffeloven § 213, som kriminaliserte homofili i Norge, ble opphevet.

I programmet inngår artister som Christian Roger Beharie, Nils Beck, Bjarte Hjelmeland, Guro Sibeko, Frida Ånnevik og Fagottkoret. Noman Mubashir samtaler med Gerd Brantenberg, Lise Klaveness og Terje Schrøder – samt representanter for byrådet og regjeringen.

Etter forestillingen, inviterer ordføreren i Oslo alle påmeldte til en mottakelse i bankettsalen i Rådhuset - for mingling og enkel servering.

  • Lovlig skeivt - Rådhushallen (19:30-21:30)
  • Mottakelse i Rådhuset (21:30-22:30)

Arrangementet er gratis og åpent for alle. Påmeldingsfrist innen 22. juni kl. 1400: Meld deg på ved å bruke denne påmeldingsløsningen