Årets seniorinitiativ

Dette innholdet er mer enn 5 år gammelt. Informasjonen kan derfor være utdatert.

Statsråd Eriksson berømmet advokatfirmaet DLA Piper Norge for å tenke annerledes rundt rekruttering av eldre advokater, da han delte ut prisen for årets seniorinitiativ i regi av Senter for seniorpolitikk.

Bilde av arbeids- og sosialminister Robert Eriksson som overrekker pris for årets seniorinitiativ til Hans Christian Brodtkorp, sjef for Norge i DLA Piper
Arbeids- og sosialminister Robert Eriksson overrekker prisen til Hans Christian Brodtkorp, sjef for Norge i DLA Piper. Foto: Senter for seniorpolitikk

Advokatfirmaet har fjernet aldersgrensen helt, og har lykkes med å rekruttere flere meget erfarne advokater over 60 år.

Dette er ledd i en bevisst strategi i advokatfirmaet for å være gode – for å være best. Som daglig leder Hans Christian Brodtkorb uttalte det:

– Vi så at partnere mellom 60 og 70 gjerne har opparbeidet seg et solid navn i bransjen og gjerne har betydelige kontakter i form av folk i topp-posisjoner i sin egen alder som er kjøper av advokattjenester. Og vi så det noe paradoksale i at disse partnerne ser ut til å bli skviset ut av andre advokatfirmaer litt etter at de runder 60. Dette er jo folk i sin beste alder. Og dette har blitt akkurat så vellykket som vi hadde regnet med.

Les mer om årets seniorinitiativ på nettsidene til Senter for seniorpolitikk