Aktiver Javascript i din nettleser for en bedre opplevelse på regjeringen.no

Besøker hav-bedrifter over hele landet

Denne uka tømmer vi lokalene. Ansatte i Nærings- og fiskeridepartementet reiser ut i landet på besøk til bedrifter, i år møter vi dem som jobber med havet. Til sammen skal vi besøke mer enn 70 bedrifter, fra Båtsfjord i nord til Lyngdal i sør.

Næringsministeren legger også ut på havturné denne uka, han skal besøke en rekke steder langs kysten fram til sommeren.

- Vi vil at Norge også i framtida skal være best på hav. Derfor legger jeg ut på turné for å besøke havbedrifter og møte landets haveksperter, sier næringsminister Torbjørn Røe Isaksen.

Mer enn 200 000 personer jobber innenfor sjømat, maritimt og olje- og gass. Dette er fremtiden for Norge.

- Vi ønsker å møte de som har gode ideer, utvikler nye og spennende teknologier og som tror på at havet er fremtiden for Norge, sier fiskeriminister Per Sandberg (Frp).

Nærings- og fiskeridepartementets jobber både innenfor havnæringene men også for næringslivet generelt. Bedriftene som inviterer inn til besøk får presentere sin virksomhet for departementet, og de får et innblikk i hvordan departementet jobber. De får dessuten muligheten til å gi nyttige innspill til regjeringens politikk og, ikke minst, gi innspill til hvordan vi bør jobbe videre i 2018 med den store havsatsingen. Mer informasjon om regjeringens arbeid med havet finnes her.

Til toppen