Aktiver Javascript i din nettleser for en bedre opplevelse på regjeringen.no

Erlend Jordal er ny politisk rådgiver

Erlend Jordal er engasjert som ny politisk rådgiver for olje- og energiminister Tina Bru. Han kommer fra stillingen som fagsjef for samfunnskontakt i Norsk olje og gass.

'

Erlend Jordal (H) tiltrådte som politisk rådgiver i Olje- og energidepartementet 27. mars 2020. Jordal er fra Stavanger, og var i perioden 2017 og frem til tiltredelsen fagsjef for samfunnskontakt i Norsk Olje og Gass. Han har også vært informasjonssjef for næringspolitikk samme sted.

Han har studert International Relations and Strategic studies ved Lancaster University i England og praktisk pedagogisk utdanning ved UiS.

Tidligere har Erlend Jordal vært politisk rådgiver for ordføreren i Stavanger, og politisk seniorrådgiver og kommunalråd for Høyre i Stavanger.

Han har også hatt en rekke andre politiske verv.

— Jeg er glad for at Erlend har takket ja til å bli min nye politisk rådgiver. Vi har tidligere jobbet mye sammen i lokalpolitikken og han har inngående kjennskap til energifeltet etter flere år i Norsk olje og gass, og som lokalpolitiker i energifylket Rogaland. Jeg ser frem til samarbeidet, sier olje- og energiminister Tina Bru.

 

Til toppen