Facebook live med kulturministeren om koronasituasjonen fredag 10. desember

Dette innholdet er mer enn 2 år gammelt.

Fredag kl. 10.00 til 10.40 vil kultur- og likestillingsminister Anette Trettebergstuen ha et digitalt åpent møte på Facebook. Hun tar imot spørsmål og vil si noe kort om hvordan departementet jobber nå.

Nett-tv Facebook live med kulturministeren om koronasituasjonen fredag 10. desember

Se sendingen her

Se sendingen her

Kultur- og likestillingsministeren vil svare på så mange spørsmål hun kan i sendingen i morgen. Spør kort og konkret via kommentarfeltet på Kulturdepartementets Facebookside, så er sjansen større for at statsråden rekker å svare. Det hun ikke rekker å besvare, kan sendes til postmottak@kud.dep.no

– Vi gjør dette fordi situasjonen er svært krevende for kulturlivet nå. Vi meldte allerede i forrige uke at vi forlenger kompensasjonsordninga til sommeren, det er viktig for å kompensere for uunngåelige tap. Og så jobber vi nå med å justere innretning på denne og på stimuleringstiltak, slik bransjen selv har bedt om. Dette er ikke en ønska situasjon, men her er vi. Vi må minske smittetrykket i samfunnet for å unngå overbelastning i helsetjenesten – og det rammer dessverre de stedene hvor folk samles. Nå jobber vi med justering av kompensasjonsordninga og stimuleringstiltak, slik at de treffer ordentlig, slik bransjen selv har spilt inn, sier kultur- og likestillingsminister Anette Trettebergstuen.

– På fredag hadde vi et innspillsmøte med store deler av bransjen, og i går hadde vi i departementet et administrativt møte for å forklare de praktiske konsekvensene av de nye smittevernsrestriksjonene. 

Dersom du ikke har egne spørsmål kan du følge sendingen direkte her på denne siden fra kl. 10.00 fredag. Har du spørsmål oppfordrer vi deg til å følge sendingen på Facebook.