Fiskeri- og havministeren får ny politisk rådgiver

Dette innholdet er mer enn 2 år gammelt.

Statsministerens kontor har engasjert Anette Kristine Davidsen som politisk rådgiver for fiskeri- og havminister Bjørnar Selnes Skjæran fra og med 2. mai 2022.

Anette Kristine Davidsen, politisk rådgiver for fiskeri- og havminister Bjørnar Skjæran
Anette Kristine Davidsen blir ny politisk rådgiver for fiskeri- og havminister Bjørnar Skjæran. Foto: Yngve Angvik, Nærings- og fiskeridepartementet

Anette Davidsen er 28 år, opprinnelig fra Hadsel i Vesterålen, og har bred erfaring fra politikken og sjømatnæringen. Hun er bosatt i Sandnessjøen.

Davidsen kommer fra rollen som kommunikasjonssjef i Nova Sea. Davidsen har også tidligere erfaring som myndighet- og samfunnskontakt i LetSea, Fiskeriparken Egga Utvikling på Myre, og i Agenda Nord-Norge. Hun har sittet som vararepresentant på Stortinget for Nordland Arbeiderparti i inneværende periode.

Politisk rådgiver Peter Eide Walseth har sin siste arbeidsdag 6. mai 2022 som politisk rådgiver for fiskeri- og havminister Skjæran. Eide Walseth går til den nyopprettede stillingen som fagansvarlig for bærekraft i Sparebank 1 Helgeland. Han tiltrer den nye stillingen 7. juni 2022.