Presseinvitasjon

Helse- og omsorgsminister Ingvild Kjerkol til Stavanger 31. mai

Dette innholdet er mer enn 1 år gammelt.

Besøk på Stavanger Universitetssykehus, Godalen skole, Helsehuset i Stavanger og deltakelse på helsepolitisk debatt står på agendaen når helse- og omsorgsminister Ingvild Kjerkol er i Stavanger 31. mai

08.00 – 10:00: Stavanger universitetssykehus
Helse- og omsorgsministeren besøker Stavanger universitetssykehus for å høre om tverrfaglig enhet for pasienter med sammensatte lidelser innenfor psykiatri, somatikk og rus, og treffe ansatte der.

Statsråden skal også besøke byggeplassen for nye SUS på Ullandhaug.

Adresse: Gerd-Ragna Bloch Thorsens gate 4, 4011 Stavanger

10.15 – 11.45: Godalen videregående skole
På Godalen videregående skole får statsråden en orientering om Skoleresept. De ansatte hos Skoleresept reiser ut til skolene og møter elevene der. Tilbudet er lavterskel, krever ingen henvisning og ingen diagnose. Hensikten er å fange opp ungdommene før de havner i køen hos Barne- og ungdomspsykiatrisk avdeling (BUPA) og taper verdifull tid. Statsråden får treffe ansatte og elever som har hatt god nytte av tilbudet.

Adresse: Godalen videregående skole, Østre Ring 55, 4015 Stavanger

12.00 – 13.00: Helsehuset i Stavanger
Helsehuset får Kjerkol orientering om Rask psykisk helsehjelp og KlinObsKommune – Klinisk observasjonskompetanse i kommunehelsetjenesten.

Hensikten med KlinObsKommune er at pasienter i kommunal helse- og omsorgstjeneste ivaretas med rett kompetanse, til rett tid, av rett personell på rett sted når endring, forverring eller akutt sykdom inntreffer.

Adresse: Helsehuset i Stavanger, Badehusgata 37, 4014 Stavanger

13.30 – 15.30: Debatt på Legeforeningens landsstyremøte 2022
Politisk debatt på Legeforeningens landsstyremøte.

Adresse: Radisson Blu Atlantic Hotel, Olav V s gate 3, 4005 Stavanger