Presseinformasjon

Pressekonferanse for barn om krigen i Ukraina

Dette innhaldet er meir enn 2 år gammalt.

Utanriksminister Anniken Huitfeldt, forsvarsminister Odd Roger Enoksen og kunnskapsminister Tonje Brenna svarar på spørsmål frå barn om krigen i Ukraina.

Nett-tv Pressekonferanse for barn om krigen i Ukraina

Sjå sendinga her

Sjå sendinga her

Situasjonen i Ukraina utviklar seg raskt og månge barn er uroa for kva krigen betyr for oss i Noreg. Utanriksministeren, forsvarsministeren og kunnskapsministeren inviterer difor til pressekonferanse for barn.

Stad: Foajeen i Glacisgata 1
Tid: Torsdag 3. mars kl. 11.30-12.10

Fint om dei som skal delta sender e-post til media@mfa.no 

Oppmøte for presse kl. 11.20. Ta med gyldig pressekort og ID.

Sendinga vert laga i samarbeid med NRK Super. Andre barnemedia er også invitert. Pressekonferansen er ikkje open for journalistar i vaksen-media, men dei er velkomne til å vere til stades.

Pressekonferansen vert sendt direkte på www.regjeringa.no og er tilgjengeleg dersom fleire ønskjer å sende den. Der kan også videofila lastas ned i etterkant. DSS distribuerer som vanleg publiseringspunkt til media som vil sende pressekonferansen direkte. Dei kan nå kontaktperson for dette på telefon 22 24 88 45 eller dss-videoproduksjon@dss.dep.no. Bilete til fri bruk vert i etterkant publisert på Flickr.

Presse som ønskjer å byggje inn nett-tv-sendinga på sine nettsider kan bruke følgjande embed-kode: <div id='wowza_player'></div><script id='player_embed' src='//player.cloud.wowza.com/hosted/pyyjlvcz/wowza.js' type='text/javascript'></script>

Pressekontakt for utanriksministeren: Ane Haavardsdatter Lunde, ane.lunde@mfa.no T: 97 67 12 50
Pressekontakt for forsvarsministeren: Marita I. Wangberg, miw@fd.dep.no T: 90 51 23 19 
Pressekontakt for kunnskapsministeren: Hong Pham, hong.pham@kd.dep.no, T: 91 13 59 90