Kjetil Vevle (Ap) konstitueres som ny statssekretær i Olje- og energidepartementet

Dette innholdet er mer enn 2 år gammelt.

Han kommer fra Statsministerens kontor, og blir en av to statssekretærer i Olje- og energidepartementet frem til sommeren.

'
Kjetil Vevle konstitueres som statssekretær i Olje- og energidepartementet fra 11. februar til 16. juni 2022. Foto: NTB Kommunikasjon/Statsministerens kontor

Kjetil Vevle (Ap) konstitueres som statssekretær i Olje- og energidepartementet fra 11. februar 2022 til 16. juni 2022. Han kommer fra Statsministerens kontor hvor han ble utnevnt til politisk rådgiver for statsminister Jonas Gahr Støre 14. oktober 2021.

Vevle blir sammen med Amund Vik (Ap) en av to statssekretærer i Olje- og energidepartementet.

Om Kjetil Vevle

Kjetil Vevle kommer fra Odda og har tidligere jobbet i Norsk Hydro, Kommunal- og moderniseringsdepartementet, Public Services International, Fagforbundet, ZERO og i Arbeiderpartiets stortingsgruppe.

Av politisk erfaring har han bl.a. vært sentralstyremedlem i AUF og leder av AUF i Hordaland, og bystyremedlem i Bergen for Arbeiderpartiet.

Vevle har studert administrasjon- og organisasjonsvitenskap ved Universitetet i Bergen, og PR- og kommunikasjonsledelse ved Handelshøyskolen BI.