Aktiver Javascript i din nettleser for en bedre opplevelse på regjeringen.no

Koronasituasjonen: Pressekonferanse med justisministeren, barne- og familieministeren og næringsministeren

Invitasjon til den daglige pressekonferansen onsdag 6. mai kl. 1600. I dag med justis- og beredskapsminister Monica Mæland, barne- og familieminister Kjell Ingolf Ropstad og næringsminister Iselin Nybø.

Assisterende helsedirektør Geir Stene-Larsen og avdelingsdirektør i Folkehelseinstituttet, Line Vold, vil også være til stede.

Pressekonferansen overføres direkte på regjeringen.no.

Sted: Marmorsalen, Klima- og miljødepartementet, Kongens gate 18.

Oppmøtetid: Kl 1545. Ta med gyldig pressekort og ID.

Presse som ikke har anledning til å møte, eller ikke ønsker å komme på grunn av smittefare, kan sende inn spørsmål til [email protected] med teksten PK 0605 i emnefeltet. Spørsmålene må være oss i hende senest klokka 1615. Avsenderadressen må være registrert hos et mediehus, eller det må oppgis frilansoppdrag. Vi kan dessverre ikke garantere at alle spørsmålene blir stilt i pressekonferansen.

Pressekontakter:

For justis- og beredskapsministeren: Kommunikasjonssjef Trude Larstad,
936 67 742.

For barne- og familieministeren: Politisk rådgiver Maria Moe, 412 15 247.

For næringsministeren: Fungerende kommunikasjonssjef Christine Spersrud Haug, 975 26 759.

Om sendingen

Pressekonferansen filmes av Departementenes sikkerhets- og serviceorganisasjon (DSS), og kan følges direkte på www.regjeringen.no. Der kan også videofilen lastes ned i etterkant. DSS distribuerer som vanlig publiseringspunkt til medier som vil sende pressekonferansen direkte. Kontaktperson for dette nås på telefon 22248845 eller [email protected]

Presse som ønsker å bygge inn nett-tv-sendingen på sine nettsider kan bruke følgende embedkode: <div id='wowza_player'></div><script id='player_embed' src='//player.cloud.wowza.com/hosted/xbpcnkps/wowza.js' type='text/javascript'></script>

Tiltak for å hindre spredning

Departementene og SMK har innført egne tiltak for å hindre spredning blant besøkende og ansatte. Det kan, ved stor pågang, være aktuelt å be presse om å følge pressekonferansen digitalt.

Se Folkehelseinstituttets nettsider for mer informasjon om smittevern.

Nett-tv Pressekonferanse med justisministeren, barne- og familieministeren og næringsministeren

Se sendingen her

Se sendingen her

 

Til toppen