Pressemeldinger

Næringsminister Jan Christian Vestre til Porsgrunn

Dette innholdet er mer enn 1 år gammelt. Informasjonen kan derfor være utdatert.

Næringsminister Jan Christian Vestre deltar i paneldebatt under Industriuka i Porsgrunn mandag 25. oktober.

Næringsminister Jan Christian Vestre
Næringsminister Jan Christian Vestre deltar på Industriuka i Porsgrunn mandag 25. oktober Foto: Camilla Bredde Pettersen, Nærings- og fiskeridepartementet

– Jeg gleder meg veldig til å reise ut for å møte næringslivet. Vi skal i dette tiåret gjennom en grønn industrioffensiv med økt satsing på eksport og verdiskaping. Nå skal regjeringen ta fatt på dette arbeidet sammen med næringslivet, og da finnes det nesten ingen bedre steder å starte enn på Industriuka, sier næringsminister Jan Christian Vestre (Ap).

Vestre skal under arrangementet delta i paneldebatt om industriens forventninger til ny regjering. I panelet deltar også LO-leder Peggy Hessen Følsvik, fylkesordfører i Vestfold og Telemark Terje Riis Johansen, NHO-president og administrerende direktør i Yara Svein Tore Holsether og leder i Industri Energi Frode Alfheim.

Programmet starter klokken 18.00 og er ferdig klokken 20.00. Det blir satt av tid for presse før eller etter det ordinære programmet.

Presse som ønsker å dekke besøket bes kontakte kommunikasjonsrådgiver Yngve Angvik på 459 56 199 eller Yngve.Angvik@nfd.dep.no