Koronasituasjonen: Pressekonferanse om nye tiltak for å bekjempe koronaviruset

Informasjon om koronasituasjonen endrer seg raskt og kan derfor være utdatert. 

Sjekk temasiden Koronasituasjonen for siste nytt fra regjeringen, eller Helsenorge.no for oversikt over råd og regler om koronaviruset.

Statsminister Erna Solberg og helse- og omsorgsminister Bent Høie inviterer til pressekonferanse torsdag 12. mars kl. 14.00, der de vil orientere om nye tiltak for å bekjempe koronaviruset.

Nett-tv Pressekonferanse om nye tiltak for å bekjempe koronaviruset

Se sendingen her

Se sendingen her

Helsedirektør Bjørn Guldvog og direktør i Folkehelseinstituttet Camilla Stoltenberg vil også være til stede.

Pressekonferansen finner sted på Statsministerens kontor. Adresse: Glacisgata 1. Oppmøte for pressefolk seinest kl. 13.30. Ta med gyldig pressekort og id.

Pressekontakter for statsministeren er politisk rådgiver Hannah Sumeja Atic, telefon 93 26 13 98, e-post hsat@smk.dep.no og kommunikasjonssjef Anne Kristin Hjukse, telefon 99 21 46 10, e-post ahj@smk.dep.no.

Pressekontakt for helse- og omsorgsministeren er kommunikasjonsdirektør Mona Sæverud Higraff, telefon 92 05 76 50, e-postmsh@hod.dep.no.

Departementene og SMK har innført begrensninger for tilstedeværelse i sine lokaler for å hindre spredning av korona-viruset blant besøkende og ansatte. Vi ber om at personer som har oppholdt seg i et område med vedvarende spredning av koronavirus i løpet av de siste 14 dagene, eller av andre årsaker har mistanke om egen smittsomhet, ikke møter opp til arrangementer i departementenes lokaler. Se Folkehelseinstituttets nettsider for mer informasjon.