Historisk arkiv

Koronasituasjonen: Pressekonferanse om nye tiltak for å bekjempe koronaviruset

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Solberg

Utgiver: Statsministerens kontor

Statsminister Erna Solberg og helse- og omsorgsminister Bent Høie inviterer til pressekonferanse torsdag 12. mars kl. 14.00, der de vil orientere om nye tiltak for å bekjempe koronaviruset.

Nett-tv Pressekonferanse om nye tiltak for å bekjempe koronaviruset

Se sendingen her

Se sendingen her

Helsedirektør Bjørn Guldvog og direktør i Folkehelseinstituttet Camilla Stoltenberg vil også være til stede.

Pressekonferansen finner sted på Statsministerens kontor. Adresse: Glacisgata 1. Oppmøte for pressefolk seinest kl. 13.30. Ta med gyldig pressekort og id.

Pressekontakter for statsministeren er politisk rådgiver Hannah Sumeja Atic, telefon 93 26 13 98, e-post hsat@smk.dep.no og kommunikasjonssjef Anne Kristin Hjukse, telefon 99 21 46 10, e-post ahj@smk.dep.no.

Pressekontakt for helse- og omsorgsministeren er kommunikasjonsdirektør Mona Sæverud Higraff, telefon 92 05 76 50, e-postmsh@hod.dep.no.

Departementene og SMK har innført begrensninger for tilstedeværelse i sine lokaler for å hindre spredning av korona-viruset blant besøkende og ansatte. Vi ber om at personer som har oppholdt seg i et område med vedvarende spredning av koronavirus i løpet av de siste 14 dagene, eller av andre årsaker har mistanke om egen smittsomhet, ikke møter opp til arrangementer i departementenes lokaler. Se Folkehelseinstituttets nettsider for mer informasjon.