Generalforsamling: Nytt styremedlem i Norske tog AS

Dette innholdet er mer enn 2 år gammelt.

– Norske tog forvalter store verdier og håndterer viktige strategiske og finansielle prosesser knyttet til anskaffelse, eierskap og forvaltning av togmateriell. Jan Morten Ertsaas er valgt som nytt medlem i selskapets styre. Hans brede og lange erfaring vil bidra til å styrke arbeidet med disse prosessene i selskapet, sier samferdselsminister Jon-Ivar Nygård.

På dagens generalforsamling i Norske tog ble Jan Morten Ertsaas valgt inn som nytt aksjonærvalgt styremedlem, mens styreleder Annette Malm Justad og styremedlemmene Espen Opedal og Marianne Abeler ble gjenvalgt.

Jan Morten Ertsaas (1963, Trøndelag) er utdannet sivilingeniør fra NTH/NTNU. Han har i hele sin yrkeskarriere hatt stillinger innen områdene prosjekt- og risikostyring, både i offentlige og private selskap. Ertsaas har erfaring innen anskaffelser og er godt kjent med statens kvalitetssikringsordning. Siden 2018 har han vært administrerende direktør i Store Norske Spitsbergen Kulkompani (SNSK). Før det har Ertaas vært investeringsdirektør i Investinor og CEO og Managing Director i Safetec. Ertsaas er også styremedlem i Ren Røros, Wiseline og i diverse datterselskaper av SNSK.