Presseinvitasjon:

Legger frem Veikart for Helsenæringen

Onsdag 23. august klokken 10.30 presenterer næringsministeren og helse- og omsorgsministeren veikartet for helsenæringen.

De to statsrådene, Jan Christian Vestre og Ingvild Kjerkol, vil presentere veikartet i plenum før det åpnes for én-til-én-intervjuer.

Nett-tv Lansering Veikart for Helsenæringen

Se sendingen her

Se sendingen her

Tid: Onsdag 23. august kl. 10.30.

Sted: Nykode i Forskningsparken, Gaustadalléen 21, 0349 Oslo.

Presse som ønsker å delta bes melde seg på ved å sende e-post til media@nfd.dep.no. Vennligst spesifiser dersom det ønskes intervjuer én-til-én.

Dørene åpner for pressen kl. 10.00.

Vi ber om at presse som skal dekke lanseringen møter når dørene åpner kl. 10.00. Oppmøte er i resepsjonen til Forskningsparken. Derfra vil man bli ledsaget til Nykode. Ta med gyldig pressekort og legitimasjon.

Deltakere må skifte til lett verneutstyr hos Nykode. Vær derfor ute i god tid.

Lett servering.

Strømming:

Pressekonferansen blir filmet av Departementenes sikkerhets- og serviceorganisasjon (DSS). Du kan følge den direkte på www.regjeringen.no. Der kan også videofilen lastes ned i etterkant. DSS distribuerer publiseringspunkt til medier som vil sende pressekonferansen direkte. Kontaktperson for dette nås på telefon 22248845 eller dss-videoproduksjon@dss.dep.no.

Presse som ønsker å bygge inn nett-tv-sendingen på sine nettsider finner embed-kode ved å trykke «Del video»-knappen i videospilleren på siden.

Pressekontakt:

Pressekontakt for næringsministeren er kommunikasjonsrådgiver Tore A. K. Fjeldsbø, e-post: tore-andre-kjetland.fjeldsbo@nfd.dep.no.

Pressekontakt for helse- og omsorgsministeren er Elisabeth Johansen, epost elisabeth.johansen@hod.dep.no.