UD setter opp nytt fly fra Israel

I samarbeid med Norwegian setter Utenriksdepartementet opp en ny flyvning i morgen, fredag 13. oktober. Flyet vil ta med seg norske og nordiske borgere til Norge. Denne gangen går flyet fra flyplassen Ramon i byen Eilat, sør i Israel.

Avreise fra Ramon til Oslo lufthavn blir klokken 15.30 (israelsk tid).

MERK: Den enkelte er selv ansvarlig for å komme seg til Eilat og må vurdere egen sikkerhet. Beregn god tid. Passasjerer må være på flyplassen senest 2 timer før avgang, det vil si klokken 13.30 (israelsk tid), helst før.

Det skal være mulig å ta rutebuss, eksempelvis linje 393 og 390 fra sentralbusstasjonen i Tel Aviv, men gitt situasjonen kan forsinkelser oppstå. Det er også mulig å leie bil/minibuss med sjåfør. Strekningen Tel Aviv-Eilat tar normalt 4,5-5 timer med buss.

Bekreft så snart som mulig om du ønsker plass på flyvningen. Send følgende informasjon om alle i reisefølget så raskt som mulig til Publikumstjenesten.Krisestab@mfa.no

De som får plass vil få beskjed om dette i en separat melding. Utenriksdepartementet kan ikke garantere at flyvningen går som planlagt. Prisen blir inntil 7 000 kroner per billett.