Reinkjøttkonferansen – en viktig arena for reinkjøttbransjen

Nå er reinkjøttkonferansen i gang. Statssekretær i Landbruks- og matdepartementet Wenche Westberg åpnet konferansen i Tromsø. Dette er en årlig konferanse og en viktig arena for reinkjøttbransjen.

– Reinkjøttkonferansen er en fin anledning for bransjefolk og reindriftsnæringen til å dele kunnskap og erfaringer, samt diskutere fremtidige muligheter for reinkjøttindustrien, sier statssekretær i Landbruks- og matdepartementet Wenche Westberg.

Reinkjøttkonferansen er et samarbeidsprosjekt mellom Innovasjon Norge og Markedsutvalget for reinkjøtt. Konferansen har etablert seg som en viktig arena og møteplass for reinkjøttbransjen. Konferansen gir bransjefolk fra bedrifter og reindriftsnæringen muligheten til å oppdatere seg på det siste innen markedsarbeid og nyheter fra reindriftsavtaleforhandlingene.

Årets konferanse retter oppmerksomheten på hvordan reinkjøttbransjen kan stå sammen om å utvikle reinkjøttet som produkt, samt å lære mer om hvordan bransjen kan jobbe med markedet for å ivareta og utvikle reinkjøttets markedsposisjon.