Tidspunkter for nøkkeloverrekkelser i departementene

I forbindelse med endringene i regjeringen er det lagt opp til nøkkeloverrekkelser i departementene etter følgende oppsett.

Nett-tv Nøkkeloverrekkelser for nye statsråder i Nærings- og fiskeridepartementet

Se sendingen her

Se sendingen her

Kl. 16.45: Nærings- og fiskeridepartementet. Cecilie Myrseth og Marianne Sivertsen Næss. Adresse: Kongens gate 8. Redaksjoner som ønsker å dekke nøkkeloverrekkelsen, må melde seg på til media@nfd.dep.no eller på pressetelefon 90 25 13 03. Møt opp i god tid for registrering og sikkerhetssjekk. Ta med pressekort og gyldig ID. Nøkkeloverrekkelsen overføres direkte på regjeringen.no/nfd.

Kl. 17.15: Nærings- og fiskeridepartementet. Jan Christian Vestre og Cecilie Myrseth. Adresse: Kongens gate 8. Redaksjoner som ønsker å dekke nøkkeloverrekkelsen, må melde seg på til media@nfd.dep.no eller på pressetelefon 90 25 13 03. Møt opp i god tid for registrering og sikkerhetssjekk. Ta med pressekort og gyldig ID. Nøkkeloverrekkelsen overføres direkte på regjeringen.no/nfd.

Kl. 18.00: Helse- og omsorgsdepartementet. Ingvild Kjerkol og Jan Christian Vestre. Adresse: Teatergata 9. Redaksjoner som ønsker å dekke nøkkeloverrekkelsen, må melde seg på til info@hod.dep.no eller på pressetelefon 94 84 97 49. Møt opp i god tid for registrering og sikkerhetssjekk. Ta med pressekort og gyldig ID. Nøkkeloverrekkelsen overføres direkte på regjeringen.no/hod.

Nett-tv Nøkkeloverrekkelse hos Helse- og omsorgsdepartementet

Se sendingen her

Se sendingen her