To nye gull til Norge i Kokke-OL

De Norske Kokkelandslagene Junior og Senior tok gull i kategorien varmmat i Kokke-OL i Stuttgart. – Gratulere til både senior og junior landslaget. Dette er nok en pall-plassering av norsk kokker som viser at vi helt i tetsjiktet i internasjonalt kokkekunst, sier landbruks- og matminister Geir Pollestad.

Senior-gull
Kaptein på De Norske Kokkelandslagene Senior, Sebastian Myhre  er spesielt fornøyd laginnsatsen. - Når det skal lages 110 forretter, 110 hovedretter og 110 desserter på en veldig kort periode, så er godt samarbeid avgjørende for å lykkes. Det gode samarbeidet er den aller største bragden, sier Myhre.

De Norske Kokkelandslaget Senior
Det Norske Kokkelandslaget Senior består av Gunnar Hvarnes (manager), Sebastian Myhre (kaptein), Siriyaporn Rithisirikrerg, Panupong Phengphen, Sindre Hjelmseth, Runar Helgeland, Simen Johansen, Benjamin Granerud, Eline Sofie Sunde, Nils Flatmark, Rohita Kumara, Synva Gjerde Knapastad og Mats Eriksen Holmsen. Foto: Stian Broch

Junior-gull
– Man har jo alltid et håp om å ta gull, men det er veldig digg å få den bekreftelsen. Laget hadde en fin dag på kjøkkenet, de jobbet godt og dommerne var fornøyde med det de så. Nå gleder vi oss til neste konkurranse, sier kapteinen på det Norske Kokkelandslagene Junior, Christer Rødseth.

Kokkelandslaget Junior.
Kokkelandslaget Junior består av Gunnar Hvarnes (manager), Christer Rødseth (kaptein), Håvard Onsøyen, Martine Espeland, Andreas Enger Fjellheim, Christoffer G. Fallet, Nora Krogstad, Trym Karlsen, Rohollah Murshakhi, Torje Torvik og Lea Friis Henriksen.  Foto: Stian Broch