Presseinvitasjon:

Næringsminister Jan Christian Vestre møter partene i arbeidslivet

Informasjon om koronasituasjonen endrer seg raskt og kan derfor være utdatert. 

Sjekk temasiden Koronasituasjonen for siste nytt fra regjeringen, eller Helsenorge.no for oversikt over råd og regler om koronaviruset.

Regjeringen innførte i går nye nasjonale tiltak og anbefalinger for å begrense smittespredningen. Næringsministeren møter i dag NHO, Virke og LO.

Vår aller viktigste oppgave er å bidra til å holde folk i arbeid. Jeg har løpende og god dialog med partene i arbeidslivet omtrent daglig og dette er en oppfølging av møtet vi hadde på fredag. Partene har fått gjennomslag for ønsket om gjenåpning av den nasjonale kompensasjonsordningen. Sammen med påfyllingen på 1 milliard på den kommunale kompensasjonsordningen, er dette en kraftfull pakke til næringslivet, som jeg vil ha deres innspill på,  sier næringsminister Jan Christian Vestre. 

Næringsministeren er tilgjengelig for pressen etter møtet.

På grunn av smittevern vil det bli adgangsbegrensninger, vi tildeler plass etter først til mølla-prinsippet. Vi trenger forhåndspåmelding. 

Tid: Tirsdag 8. desember kl 15.30, oppmøte senest 15.15. Husk godkjent ID med bilde (pass eller fysisk førerkort) og pressekort.
Sted: Kongens gate 8
Påmelding: media@nfd.dep.no / 902 51 303 (ikke sms) innen kl 14.30