Presseinvitasjon:

Vestre inviterer til pressetreff med «Norges batteri-elite»

Dette innholdet er mer enn 1 år gammelt.

Norge melder seg på storslått europeisk batterisatsing. Næringsministeren inviterer de fem norske søkerbedriftene til en markering i Kongens gate 8 torsdag 16. mars kl 12.10.

Nett-tv Vestre inviterer til pressetreff med «Norges batteri-elite»

Se sendingen her

Se sendingen her

– Regjeringen har jobbet målrettet det siste halvannet året for å komme med i IPCEI, Europas batterisatsing. Nå er prosessen i gang. Dette er et gjennombrudd som kan ta norsk batteriindustri til nye høyder, sier næringsminister Jan Christian Vestre.

Beyonder, Cenate, Hydro, Morrow og Vianode har søkt om å delta fra Norge. Alle er invitert til markeringen. 

– IPCEI er Champions League for store batteriprosjekter. Mot slutten av måneden sender vi Norges batteri-elite til Berlin for å nettverke og finne europeiske partnere, sier Vestre.

 

Del 1: Næringsministeren orienterer om regjeringens arbeid med IPCEI for batterier. Representanter fra selskapene holder innlegg om sine ambisjoner.

Del 2: Medietid. 1-1 intervjuer. Næringsministeren og bedriftene er tilgjengelige.

Tid: Torsdag 16. mars klokken 12.10. Totalt 40 min. 

Sted: Nærings- og fiskeridepartementet, Kongens gate 8, Oslo

Påmelding: Presse som ønsker å delta melder seg på til media@nfd.dep.no. Husk legitimasjon og pressekort. Gi også beskjed om det er ønskelig med en-til-en-intervju med statsråden.

Nett-tv: Pressetreffet kan følges på denne siden eller på Nærings- og fiskeridepartementets Facebook-side.

Pressetreffet filmes av Departementenes sikkerhets- og serviceorganisasjon (DSS), og kan følges direkte på regjeringen.no. Der kan også videofilen lastes ned i etterkant. DSS distribuerer som vanlig publiseringspunkt til medier som vil sende pressetreffet direkte. Kontaktperson for dette nås på telefon 22 24 88 45 eller dss-videoproduksjon@dss.dep.no.

Presse som ønsker å bygge inn nett-tv-sendingen på sine nettsider finner embed-kode ved å trykke «Del video»-knappen i videospilleren på siden.