Pressekonferanse om Revidert nasjonalbudsjett 2021

Finansminister Jan Tore Sanner (H) inviterer til pressekonferanse om revidert nasjonalbudsjett for 2021 tirsdag 11. mai kl. 11:00.

 

Nett-tv Pressekonferanse om Revidert nasjonalbudsjett 2021

Se sendingen her

Se sendingen her

 

Sted: Marmorhallen, Kongens gate 18

Dørene åpner kl. 10:45. 

Pressekonferansen er forbeholdt medlemmer av pressen. Ta med gyldig pressekort eller ID med bilde.

Budsjettdokumenter, pressemeldinger og stikkordsliste er tilgjengelig på regjeringen.no fra kl. 10:45. Papirkopier av budsjettdokumentene vil være tilgjengelige i Marmorhallen på pressekonferansen.

Pressemelding med økonomiske nøkkeltall blir publisert kl. 08:00.

Pressekonferansen overføres direkte på nett-TV.

Presse som ikke har anledning til å møte, eller ikke ønsker å komme på grunn av smittefare, kan sende inn spørsmål til presse@fin.dep.no med teksten PK RNB i emnefeltet. Spørsmålene må være oss i hende senest kl. 10:30 tirsdag 11. mai. Avsenderadressen må være registrert hos et mediehus, eller det må oppgis frilansoppdrag. Vi kan dessverre ikke garantere at alle spørsmålene blir stilt i pressekonferansen.

Pressekontakt

Kommunikasjonssjef Therese Riiser Wålen, tlf. 940 50 886.

Har du andre spørsmål om pressekonferansen, kontakt kommunikasjonsrådgiver Kenneth Hætta, tlf. 451 34 499.

Om sendingen

Pressekonferansen filmes av Departementenes sikkerhets- og serviceorganisasjon (DSS), og kan følges direkte på regjeringen.no. Der kan også videofilen lastes ned i etterkant. DSS distribuerer som vanlig publiseringspunkt til medier som vil sende pressekonferansen direkte. Kontaktperson for dette nås på telefon 22 24 88 45 eller dss-videoproduksjon@dss.dep.no.

Presse som ønsker å bygge inn nett-tv-sendingen på sine nettsider kan bruke følgende embedkode:

<div id='wowza_player'></div><script id='player_embed' src='//player.cloud.wowza.com/hosted/shpfvryz/wowza.js' type='text/javascript'></script>

Tiltak for å hindre smittespredning

Departementene og SMK har innført egne tiltak for å hindre spredning blant besøkende og ansatte. Det kan, ved stor pågang, være aktuelt å be presse om å følge pressekonferansen digitalt.