Statsministeren holder pressekonferanse for barn

Informasjon om koronasituasjonen endrer seg raskt og kan derfor være utdatert. 

Sjekk temasiden Koronasituasjonen for siste nytt fra regjeringen, eller Helsenorge.no for oversikt over råd og regler om koronaviruset.

Mange barn har spørsmål om korona-viruset. Derfor arrangerer regjeringen, i samarbeid med NRK Supernytt og Aftenposten Jr, en egen pressekonferanse for barn.

Statsminister Erna Solberg, barne- og familieminister Kjell Ingolf Ropstad og kunnskaps- og integreringsminister Guri Melby stiller for å svare på spørsmål.

Nett-tv Statsministeren holder pressekonferanse for barn

Se sendingen her

Se sendingen her

Sted: Statsministerens kontor, Glacisgata 1
Tidspunkt: Mandag 16. mars kl. 10.30

Spørsmål sendes inn via https://nrksuper.no/, på e-post til supernytt@nrk.no eller til Aftenposten Jr.

Pressekonferansen er ikke åpen for voksen-journalister. Den sendes direkte, kan sees på www.regjeringen.no og er tilgjengelig dersom flere ønsker å sende den. Der kan også videofilen lastes ned i etterkant. DSS distribuerer som vanlig publiseringspunkt til medier som vil sende pressekonferansen direkte. Kontaktperson for dette er Lars-Svanberg.Jakobsen@dss.dep.no. Bilder til fri bruk publiseres på Flickr.

Presse som ønsker å bygge inn nett-tv-sendingen på sine nettsider kan bruke følgende embed-kode:

<div id='wowza_player'></div><script id='player_embed' src='//player.cloud.wowza.com/hosted/k7fvkgpt/wowza.js' type='text/javascript'></script>

Pressekontakt er politisk rådgivar Hannah Sumeja Atic, telefon 93 26 13 98, e-post hsat@smk.dep.no og kommunikasjonsrådgivar Eirin Larsen, telefon 90 97 32 66, e-post eil@smk.dep.no.

(Pressemeldingen er endret etter publisering for å tilgjengeliggjøre mer innhold fra pressekonferansen.)