Presseinvitasjon

Statsministeren og næringsministeren lanserer regjeringens grønne industriløft

Dette innholdet er mer enn 2 år gammelt.

Torsdag 23. juni klokken 10.00 lanserer statsminister Jonas Gahr Støre og næringsminister Jan Christian Vestre regjeringens grønne industriløft på Rosenberg i Stavanger.

Nett-tv Statsministeren og næringsministeren lanserer grønt industriløft

Se sendingen her

Se sendingen her

Under lanseringen vil de presentere et veikart for hvordan Norge kan lykkes på nye områder som hydrogen, havvind, CO2-håndtering og batterier, og med grønne prosjekter i eksisterende fastlandsindustri, som prosessindustrien, maritim industri og skog-, tre- og bionæringen.

Det grønne industriløftet bygger på ambisjonene i Hurdalsplattformen. Det beskriver hvordan regjeringen vil bidra til å løfte industrien inn i en grønnere framtid, der det skal investeres, forskes, utvikles og lanseres i høyere tempo og med bedre gjennomføringsevne enn før. Det grønne industriløftet setter retningen for en massiv omstilling av norsk økonomi og industri, basert på tette samarbeid og en aktiv næringspolitikk.

Tid: Torsdag 23. juni klokken 10:00
Sted: Rosenberg, Stavanger

Rosenberg Worley AS
Bangarvågsgaten 15
4085 Hundvåg


Påmelding og info: media@nfd.dep.no

Nett-tv:

Pressemøtet vil bli sendt direkte på denne siden eller NFDs Facebook-side.

DSS distribuerer publiseringspunkt til media som vil sende pressemøtet direkte. Kontaktperson for dette nås på telefon 22 24 88 45 eller dss-videoproduksjon@dss.dep.no.

Presse som ønsker å bygge inn nett-tv-sendingen på sine nettsider finner embed-kode under «del innhold»-knappen i videospilleren øverst på siden.

Jonas Gahr Støre og Jan Christian Vestre
Foto: NFD