Presseinvitasjon:

Ekspertutvalget for måling av inntekt i jordbruket legger frem sin rapport

Dette innholdet er mer enn 1 år gammelt.

Ekspertutvalget for måling av inntekt i jordbruket, det såkalte Grytten-utvalget, overrekker mandag 3. oktober sin rapport om inntektsmåling i jordbruket til landbruks- og matminister Sandra Borch.

Ekspertutvalget har vurdert grunnlag for en sammenligning av næringsinntekter i jordbruket med lønn for arbeidstakerne. Rapporten skal ut på en tre måneders høring,  og gi innspill til den politiske prosessen videre. Utvalgets leder, Ola Honningdal Grytten vil presentere hovedtrekkene i rapporten, og vil være tilgjengelig for spørsmål. Hele pressekonferansen sendes direkte på Landbruks- og matdepartementets hjemmeside.

Nett-tv Overlevering av rapport fra Grytten utvalget

Se sendingen her

Se sendingen her

Tid: Mandag 3.10 kl 10:00
Sted: Regjeringskvartalet, R5, Akersgaten

NB: Journalister bes møte et kvarter før for registrering. Husk pressekort

Kontaktperson: Kommunikasjonssjef Ottar Løvik: 481 40 477.

Pressekonferansen filmes av Departementenes sikkerhets- og serviceorganisasjon (DSS), og kan følges direkte på regjeringen.no. Der kan også videofilen lastes ned i etterkant. DSS distribuerer som vanlig publiseringspunkt til medier som vil sende seminaret direkte. Kontaktperson for dette nås på telefon 22 24 88 45 eller dss-videoproduksjon@dss.dep.no.

Presse som ønsker å bygge inn nett-tv-sendingen på sine nettsider finner embed-kode ved å trykke «Del video»-knappen i videospilleren på siden.

Hovedpunkt i mandatet/ Arbeidsområde: