Lansering og demonstrasjon av nødvarsel på mobil

Dette innholdet er mer enn 1 år gammelt.

Justis- og beredskapsdepartementet og Kommunal- og distriktsdepartementet inviterer til lansering og demonstrasjon av nødvarsel på mobil tirsdag 14. februar hos Politidirektoratet.

Nett-tv Lansering og demonstrasjon av nødvarsel på mobil

Se sendingen her

Se sendingen her

Dette er første gang det blir demonstrert hvordan systemet vil fungere med lydsignal og tekst på telefon.

Justis- og beredskapsminister Emilie Mehl (Sp) og kommunal- og distriktsminister Sigbjørn Gjelsvik (Sp) vil innlede. Direktoratet for samfunnssikkerhet (DSB) og Politidirektoratet (POD) vil fortelle om hvordan nødvarsel fungerer og arbeidet fremover. Representanter for de tre mobiltilbyderne vil fortelle om arbeidet de har gjort.

Frist for påmelding er mandag 13. februar klokka 12:00 til jdinfo@jd.dep.no 

Vi ber om at de som ønsker å komme melder seg på, tar med pressekort og møter opp klokka 11:45.

Tid: Tirsdag 14. februar klokka 12:15-13:15

Sted: Politidirektoratet: Fridtjof Nansens vei 14-16, 0369 Oslo

Om sendingen:

Pressekonferansen blir filmet av Departementenes sikkerhets- og serviceorganisasjon (DSS). Du kan følge den direkte på www.regjeringen.no. Der kan også videofilen lastes ned i etterkant. DSS distribuerer publiseringspunkt til medier som vil sende pressekonferansen direkte. Kontaktperson for dette nås på telefon 22248845 eller dss-videoproduksjon@dss.dep.no.

Presse som ønsker å bygge inn nett-tv-sendingen på sine nettsider finner embed-kode ved å trykke «Del video»-knappen i videospilleren på siden.