Presseinvitasjon

Næringsministeren presenterer ny eierskapsmelding

Dette innholdet er mer enn 1 år gammelt.

Fredag 21. oktober klokken 12 presenterer næringsminister Jan Christian Vestre regjeringens eierskapsmelding på Klimahuset i Oslo.

Nett-tv Næringsministeren lanserer ny eierskapsmelding

Se sendingen her

Se sendingen her

Den nye stortingsmeldingen beskriver hvordan regjeringen vil bruke eierskapspolitikken mer aktivt og skisserer blant annet en rekke nye forventninger til statlig eide selskaper.

– Tittelen på den nye eierskapsmeldingen er Et grønnere og mer aktivt eierskap. I denne meldingen skrur vi på både kategoriseringene, begrunnelsene, målene og forventningene til de statlige selskapene. Denne regjeringen er opptatt av å føre en aktiv næringspolitikk og jeg gleder meg til å presentere meldingen på fredag, sier næringsminister Jan Christian Vestre.

Sted: Klimahuset i Oslo, Sars gate 1. Få veibeskrivelse her.
Tidspunkt: fredag 21. oktober klokken 12.00.

Påmelding

Presse som ønsker å delta på pressekonferansen kan melde seg på til media@nfd.dep.no. Ta med gyldig pressekort og ID.

Om nett-tv-sendingen

Pressekonferansen filmes av Departementenes sikkerhets- og serviceorganisasjon (DSS), og kan følges direkte på regjeringen.no. Der kan også videofilen lastes ned i etterkant. DSS distribuerer som vanlig publiseringspunkt til medier som vil sende pressekonferansen direkte.

Kontaktperson for dette nås på telefon 22 24 88 45 eller dss-videoproduksjon@dss.dep.no.

Presse som ønsker å bygge inn nett-tv-sendingen på sine nettsider finner embed-kode ved å trykke «Del video»-knappen i videospilleren på siden.

Sendingen vises også på Nærings- og fiskeridepartementets Facebook-side.