Tirsdag 6. februar:

Lanserer Norges første veikart for reiselivsnæringen

Regjeringen tar grep for å styrke reiselivsnæringen. Næringsminister Jan Christian Vestre presenterer regjeringens veikart den 6. februar i Bergen. Etterpå blir det panelsamtale med ulike perspektiver på bærekraft, innovasjon og verdiskaping – og fremtiden til reiselivet etter pandemien.

Nett-tv Lanserer Norges første veikart for reiselivsnæringen

Se sendingen her

Se sendingen her

Last ned veikartet her (pdf)

– Regjeringen har store ambisjoner for norsk reiseliv. Dette er en viktig næring som skaper jobber til over 180 000 mennesker over hele landet. Nå legger vi frem Norges første veikart for reiselivsnæringen, med en rekke tiltak for å styrke reiselivet. Målet mitt er at norsk reiseliv blir verdens mest bærekraftige, tilbyr jobber året rundt, oppnår bedre lønnsomhet og fortsetter å skape unike opplevelser, sier næringsminister Jan Christian Vestre.

Tirsdag 6. februar inviterer Vestre til lansering av regjeringens veikart for reiselivsnæringen. Presentasjonen følges av en paneldiskusjon med lokale reiselivsaktører og organisasjoner. 

– Jeg gleder meg til å møte dyktige og drevne reiselivsaktører på Vestlandet. Vi skal fortsette det gode samarbeidet for å styrke næringen og gjøre Norge til verdensleder innenfor bærekraftig reiseliv, sier Vestre.

Tid: 6. februar kl. 10.00-11.30. Dørene åpner kl 09.40.  

Sted: Turistinformasjonen i Bergen, Strandkaien 3, Bergen.

Program

Kl. 09.40 Dørene åpner
Kl. 10.00-10.20 Næringsminister Jan Christian Vestre innleder
Kl. 10.20-10.45 Panelsamtale med:

  • Anders Nyland, reiselivsdirektør i Bergen
  • Per Arne Tuftin, direktør i bransjeorganisasjonen Norsk Reiseliv
  • Anita Nybø, administrerende direktør i Fløyen
  • Jan Christian Vestre, næringsminister

Kl. 10.45-11.00 Spørsmål fra salen til næringsministeren og paneldeltakerne.

Kl. 11.00-11.30 Intervjuer, lett servering og mingling.  

Strømming

Arrangementet filmes av Departementenes sikkerhets- og serviceorganisasjon (DSS), og kan følges direkte på denne siden.
Her kan også videofilen lastes ned i etterkant. DSS distribuerer publiseringspunkt til medier som vil sende arrangementet direkte. DSS kan kontaktes på telefon 22 24 88 45 eller epost dss-videoproduksjon@dss.dep.no.

Presse som ønsker å bygge inn nett-tv-sendingen på sine nettsider finner embed-kode ved å trykke «Del video»-knappen i videospilleren på siden.