Øyna kulturlandskapshotell ble årets bedriftsutvikler i landbruket

Dette innholdet er mer enn 2 år gammelt.

Øyna Parken AS fra Inderøya i Trøndelag ble vinnere av årets bedriftsutviklerpris i landbruket 2021.

Prisen ble delt ut av statssekretær Wenche Westberg i Landbruks- og matdepartementet under avviklingen av årets Norwegian Travel Workshop i Kristiansand. Øyna Parken AS fra Inderøya i Trøndelag ble vinnere av årets bedriftsutviklerpris i landbruket 2021. Prisen ble delt ut av statssekretær Wenche Westberg i Landbruks- og matdepartementet under avviklingen av årets Norwegian Travel Workshop i Kristiansand.

Statssekretær Wenche Westberg delte ut årets Bedriftsutviklingspris i dag.
Statssekretær Wenche Westberg delte ut årets Bedriftsutviklingspris i dag. Foto: Landbruks- og matdepartementet

– Jeg er imponert over hva landbruket kan vise til av godt og lønnsomt entreprenørskap. Årets vinner og de øvrige nominerte synliggjør på en forbilledlig måte mangfoldet i norsk landbruk og hvordan landbrukets ressurser kan utnyttes på en bærekraftig måte for å skape verdier, arbeidsplasser og ringvirkninger i lokalsamfunnet, sier statssekretær Wenche karen Westberg.

Oversiktsbilde av Øyna Kulturlandskapshotell.
Oversiktsbilde av Øyna Kulturlandskapshotell. Foto: Øyna

Prisen for årets bedriftsutvikler i landbruket deles ut hvert år av Innovasjon Norge på vegne av Landbruks- og matdepartementet. Den nasjonale prisvinneren mottar 250 000 kroner, i tillegg til heder og ære. De øvrige nasjonale finalistene var Nedre Skinnes Gård ved Krøderfjorden og Siderklynga i Hardanger.