Aktiver Javascript i din nettleser for en bedre opplevelse på regjeringen.no

Forskrift om rammeplan for bachelor i regnskap og revisjon

Kunnskapsdepartementet fastsatte 27. juni 2012 ny forskrift om rammeplan for bachelor i regnskap og revisjon. Dette rundskrivet inneholder forskriften samt merknadene til forskriften, og det gir en overordnet oppsummering av hvilke endringer som er gjort i forhold til den tidligere rammeplanen for utdanningen.

Kunnskapsdepartementet fastsatte 27. juni 2012 ny forskrift om rammeplan for bachelor i regnskap og revisjon. Dette rundskrivet inneholder forskriften samt merknadene til forskriften, og det gir en overordnet oppsummering av hvilke endringer som er gjort i forhold til den tidligere rammeplanen for utdanningen. Nasjonalt råd for økonomisk-administrativ utdanning har jf. rammeplanforskriften § 4 vedtatt nasjonale retningslinjer for utdanningen. Retningslinjene inngår ikke i dette rundskrivet, men de finnes publisert på Universitets- og høgskolerådets nettsted.

 


 

Last ned rundskriv F-03-12 med vedlegg ved å klikke på lenkene nedenfor.

F-03-12 inkl. adresseliste (PDF, 485 kB)

Vedlegg til F-03-12:
Forskrift om rammeplan for bachelor i regnskap og revisjon (PDF, 231 kB)
Merknader til forskriften (PDF, 259 kB)


Dette rundskrivet er bare publisert i PDF-format. For å kunne lese PDF-filer må du ha installert en PDF-leser på din maskin. Det finnes flere PDF-lesere som kan lastes ned gratis på internett.