Aktiver Javascript i din nettleser for en bedre opplevelse på regjeringen.no

Prøveordning for fagskoler

Kunnskapsdepartementet har fastsatt nytt rundskriv F-08-13 om prøveordning for fagskoler. Dette erstatter rundskriv F-02-13 av 14. februar 2013. Departementet har utvidet prøveordningen med "oppvekstfag", slik at den nå gjelder innenfor fagområdene "kunst, kultur, design og håndverk", "medier og kommunikasjon", "IKT", "merkantile fag" og "oppvekstfag".

Kunnskapsdepartementet har fastsatt nytt rundskriv F-08-13 om prøveordning for fagskoler. Dette erstatter rundskriv F-02-13 av 14. februar 2013. Departementet har utvidet prøveordningen med oppvekstfag, slik at den nå gjelder innenfor fagområdene kunst, kultur, design og håndverk, medier og kommunikasjon, IKT, merkantile fag og oppvekstfag.

Formålet med prøveordningen er å sammenligne opptakskompetansen med sluttkompetansen, og finne ut om det er forskjeller i sluttkompetansen ut ifra om studentene er tatt opp på grunnlag av en spesifisert yrkeskompetanse, generell studiekompetanse eller realkompetanse. Prøveordningen vil gi flere grupper mulighet til å ta fagskoleutdanning. Dette vil bidra til at flere får reelle muligheter til livslang læring, og dette vil øke kompetansen i arbeidslivet.

__________________________________________________________________________________


Last ned rundskriv F-08-13 ved å klikke på lenken nedenfor.

Rundskriv F-08-13 (PDF, 358 Kb)


Dette rundskrivet er bare publisert i PDF-format. For å kunne lese PDF-filer må du ha installert en PDF-leser på din maskin. Det finnes flere PDF-lesere som kan lastes ned gratis på Internett.