Nett-tv

Se sendingen her

Tysdag 18. juni kl. 13.30:

Kunnskapsminister Kari Nessa Nordtun (Ap) mottek evalueringa av seksårsreforma

Nyheit 17.06.2024

Kunnskapsminister Kari Nessa Nordtun mottek sluttrapporten «Klasserommets praksisformer 20 år etter. En evaluering av seksårsreformen».

Nett-tv

Se sendingen her

Tysdag 18. juni kl. 15.00

Mehl mottek utgreiing frå Rushandhevingsutvalet

Pressemelding 14.06.2024

Utvalet vart nedsett av regjeringa i mai 2023 og er leia av tidlegare lagmann Hans-Petter Jahre. Tysdag 18. juni blir utgreiinga overlevert til justis- og beredskapsminister Emilie Enger Mehl.

Bilde av UNRWAs sjef på pressekonferanse med utviklingsministeren og utenriksministeren

Norge øker støtten til UNRWA

Pressemelding 17.06.2024

– UNRWA er ryggraden i det humanitære arbeidet i Gaza. På grunn av krigen, anklagene fra Israel, gjentatte angrep på organisasjonen og stans i bidragene fra store givere, står UNRWA i en ekstremt vanskelig finansiell situasjon. Det er derfor veldig bra at Norge kan øke støtten med 100 millioner kroner, sier utviklingsminister Anne Beathe Kristiansen Tvinnereim.

Nett-tv

Arbeids- og inkluderingsminister Tonje Brenna som mottar lavlønnsutvalgets rapport. Her  sammen med utvalgsleder Linda Nøstbakken.

Norsk lønnsdannelse begrenser lavlønn

Pressemelding 17.06.2024

Det norske arbeidslivet har et høyere nivå på de laveste lønningene og mindre lønnsforskjeller enn de fleste andre land. Det viser den ferske rapporten fra Lavlønnsutvalget som arbeids- og inkluderingsministeren har mottatt.

Statsministeren går sammen med en gruppe mennesker inne på et ukrainsk kraftverk.

Norge gir over en milliard kroner for å sikre strøm i Ukraina

Nyhet 16.06.2024

Norge vil støtte Ukraina med 1,1 milliard kroner for å sikre ukrainsk kraftforsyning. – Russland gjennomfører massive og systematiske angrep for å slå ut kraftforsyningen, mens ukrainerne jobber kontinuerlig for å sikre befolkningen strøm til det mest nødvendige, sier statsminister Jonas Gahr Støre.

Statsminister Støre står bak talerstolen på Stortinget. Stortingspresidenten i bakgrunnen.

Statsministerens sikkerhetspolitiske redegjørelse i Stortinget

Tale/innlegg 13.06.2024

– Dette må være vår holdning i dag. Forberedt på å forsvare oss. Klare til å kjempe for frihet og demokrati. Og alltid på søken etter veier som kan lede mot fred, sa statsminister Jonas Gahr Støre.

Nyheter og pressemeldinger

Regjeringen Støre