Nærbilde av utviklingsminister Tvinnereim sittende ved møtebordet

Humanitært toppmøte med klar beskjed om å få slutt på lidelsene i Gaza

Nyhet 11.06.2024

– Bestillingen til alle oss som deltok på det humanitære toppmøtet for Gaza er klar, vi må finne løsninger som får slutt på lidelsene. På lengre sikt må vi være klare til å gjenoppbygge, sier utviklingsminister Anne Beathe Kristiansen Tvinnereim.

Møtedeltakerne sitter langs et langt bord. Statsministeren nærmest ved enden.

Regjeringens digitaliseringsforum skal sette fart på digital og grønn omstilling

Pressemelding 11.06.2024

Statsminister Jonas Gahr Støre og digitaliserings- og forvaltningsminister Karianne Tung var vertskap for det første møtet i regjeringens nye digitaliseringsforum. Tema for møtet var regjeringens kommende digitaliseringsstrategi.

Helse- og omsorgsminister Jan Christian Vestre med de andre partnerne i Ventetidsløftet

– Folk skal ha god helsehjelp, av høy kvalitet, når de trenger det

Nyhet 11.06.2024

Det første møtet i Ventetidsløftet til regjeringen ble avholdt mandag 11. juni. Her deltok helse- og omsorgsministeren sammen med Fagforbundet, Norsk Sykepleierforbund, Den norske legeforening, Delta, Psykologforeningen, Spekter, Virke, NHO Geneo og de regionale helseforetakene.

Nett-tv

Se sendingen her

Oslo Forum 2024: Fredsmegling mot alle odds

Pressemelding 07.06.2024

Omkring 100 fredsmeklere, beslutningstakere, eksperter og parter i konflikt fra hele verden samles på Oslo Forum 11. og 12. juni for å dele erfaringer fra fredsdiplomati og konfliktløsning. Utenriksminister Espen Barth Eide er vertskap for den årlige fredsmeglersamlingen utenfor Oslo. Du kan se åpningen i opptak her.

Forsvarssjefen, forsvarsministeren og statsministeren sitter på stoler sammen med andre gjester i Normandie.

80 år siden D-dagen

Nyhet 06.06.2024

Kongelige, presidenter, regjeringssjefer, veteraner og etterlatte var torsdag 6. juni samlet på Omaha Beach i Frankrike for å markere at det er 80 år siden D-dagen. Den dagen gikk allierte styrker i land i Normandie. Det var en avgjørende militæroperasjon i begynnelsen på slutten på andre verdenskrig.

Erling Sande

Ekspertgruppe skal sjå på korleis kunstig intelligens kan påverke demokratiske val

Pressemelding 06.06.2024

2024 er eit historisk valår. Aldri før har så mange veljarar gått til valurnene over heile verda. Samstundes står vi midt i ei rask utvikling innan kunstig intelligens (KI), som kan auke omfanget av desinformasjon og uønskt påverking ved val.

Nyheter og pressemeldinger

Regjeringen Støre